Vector Watch cel mai bun smartwatch

     Vector Watch este si ramane unul din gadgeturile care au miscat spre bine un pic piata smartwatch-urilor anul acesta oferind utilizatorilor o autonomie de pana la 30 de zile in conditiile in care modelele lansate pana acum nu promiteau mai mult de 2 zile la rand.  Ma face sa ma simt mai mandru ca roman si la aflarea vestii ca acesta ar fi produs de romani, un dispozitiv premium cu sistem propriu de operare disponibil in mai multe variante de culori si design.
     Ecranul pare supradimensiunat la prima vedere (poate ca nu sunt eu obisnuit) dar se vede ca materialele ce intra in constructia lui sunt unele de cea mai buna calitate, lucru confirmat inca odata de greutatea ceasului. Aveam eu o vorba in trecut si anume "Un produs de calitate cantareste mai mult " si se pare ca se aplica si in cazul lui vector Watch.
     Sticla ecranului este minerala, carcasa este din otel inoxidabil iar cureaua este tot din otel, piele sau silicon.
     Ecranul de 43.5 mm este monocrom si este prevazut cu un set de butoane minuscule laterale pentru control aplicatii (deci nu este unul tip touch).
      Printre functiile disponibile gasim simpaticele aplicatii pentru fitness care ne indica diverse valori (calorii, viteza, distanta parcursa) dar si functii pentru apelurile pierdute/receptionate si un centru de notificari. Important este si faptul ca acesta este compatibil cu toate sistemele de operare Windows/Ios sau Android.
  
Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un astfel de dispozitiv, destinat persoanelor active totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Intreaga colectie Vector Watch ce include pana la 18 modele cu un design propriu este disponibila aici: Vezi colectie Vector Watch 


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)