Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX pret si specificatii

      Whirlpool BSNF 8151 OX este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi o combina frigorifica performanta, dotata cu cele mai noi functii si tehnologii Whirlpool, disponibila la un pret foarte bun. Aspectul modern exterior si finisajele de calitate din inox duc cu gandul mai degraba la un model mult mai scump apartinand unei clase premium. 
      Whirlpool BSNF 8151 OX este o combina frigorifica de clasa medie cu un consum de energie minim (clasa A+) avand un volum total de 315 litri.
     De remarcat este si faptul ca combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX foloseste tehnologia No Frost, tehnologie care mentine o temperatura constanta in interiorul si impiedica formarea ghetii pastrand astfel alimentele in conditii optime pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistemul de racire al congelatorului cat si cel al frigiderului se bazeaza pe tehnologia curentilor de aer multidirectionali ce sunt distribuiti in mod uniform din mai multe directii pentru a mentine o temperatura constanta prevenind astfel formarea ghetii.
     Tehnologia "Al 6-lea Simt" de reglare automata caracteristica electrocasnicelor Whirlpool se ragaseste si la acest model si se remarca prin faptul ca aceasta optimizeaza consumul energetic in functie de evolutia temperaturii exterioare si necesitati.

      Interiorul frigiderului de capacitate 221 litri este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
      Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Acesta beneficiaza ca si frigiderul de tehnologia No Frost astfel ca in timp nu veti avea probleme cu decongelarea deoarece in interior nu se va forma deloc gheata.
      Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX este dotata cu mai multe functii inovative printre care:

Tehnologie Al 6-lea Simt Fresh Control - senzorii inteligent cu sistem al 6-lea simt garanteaza un nivel optim de umiditate in interiorul combinei pentru o prospetime de lunga durata a alimentelor
Sistem antibacterian - aceast sistem neutralizeaza bacteriile din interior pastrand astfel un mediu curat si placut mirositor.
Sistem avertizare usa deschisa - Esti avertizat acustic in cazul in care uiti usa combinei deschisa mai mult de 10 secunde

         In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX se remarca printr-o autonomie de pana la 16 ore pana se dezgheaza total.
         Nu veti avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot 42 dB).


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)