Fier de calcat Philips EasySpeed Plus GC2040/70 pret si specificatii tehnice

       Fierul de calcat Philips EasySpeed Plus GC2040/70 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu majoritatea functii care vei putea avea nevoie la calcarea rufelor disponibil la un pret foarte accesibil. Desi pretul destul de mic il recomanda ca find un produs nu prea calitativ te asigur ca acesta va intrece chiar si cele mai pesimiste asteptari, un fier de calcat care isi va face treaba foarte bine.
       Elementul cheie care va face diferenta il reprezinta talpa antiaderenta prevazuta cu orificii pentru eliberarea vaporilor de abur cu un debit de 0.30 g/min care te va ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura.

       Sistemul anti-picurare va permite sa calcati hainele delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa va faceti griji in privinta picaturilor de apa. Sistemul anti curatare executa in mod automat decalcifierea eliminand impuritatile depuse in timp.
       Acesta dezvolta o putere totala de pana la 2100W suficient de mare ca acesta sa atinga temperatura ideala in doar cateva secunde.
Recomandare:
          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus
                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)