Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X pret si specificatii tehnice

           Beko RDSA290M20X este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Este un frigider spatios cu un aspect modern in care culoarea gri inox il face pe acesta sa se integreze perfect alaturi de celelalte electricasnice din bucataria ta.
           De retinut este si faptul ca acesta este ecomomic dar si eficient in acelasi timp fiind incadrat in clasa de consum A+. Majoritatea clientilor care au cumparat acest produs au fost incantati de pretul mic si multitudinea de functii si tehnologii cu care acesta vine in dotare si faptul iar materialele de calitate din care este fabricat dau aspectul unui frigider bine inchegat si rezistent in timp. 
          Beko RDSA290M20W are o capacitate totala de stocare alimente de pana la 284 litri fiind suficient de mare pentru o familie. Frigiderul pozitionat in zona de jos are o capacitate de stocare de pana la 209 litri fiind organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. In dreptul fiecarui nivel de raft pe usa se observa cate un suport pentru alimente de dimensiuni mai mici sau sticle cu bauturi racoritoare. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la temperaturi constante ce nu scad sub pragul de inghet.
          Congelatorul de capacitate 69 litri este dotat cu doua compartimente si are o eficienta de congelare de aproximativ 2 Kg la 24 de ore.
          Termostatul reglabil este unul mecanic dar totusi foarte precis la reglarea temperaturii din interior. Pentru o protectie optima a alimentelor frigiderul este protejat antibacterian, atat garniturile cat si interiorul acestuia contin aditivi speciali ce previn formarea mucegaiului si a bacteriilor.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)