Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A pret si specificatii tehnice

       Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1B031A este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant, foarte bine dotat din punct de vedere tehnic care sa satisfaca in egala masura cerintele de design premium totul la un pret accesibil. Cei de la Asus fac treaba buna si in ceea ce priveste tabletele, noua serie ZenPad fiind un adevarat succes fiind un inlocuitor perfect pentru laptopul greoi. 
       Arata foarte bine ca design dar dotarile tehnice de sub capota sunt cele care o propulseaza pe aceasta in randul modelelor performante gata sa ruleze cele mai noi aparitii pe piata in meterie de jocuri precum si aplicatii ce necesita resurse hardware generoase.
       Are instalat cel mai nou sistem de operare Android 5.0 Lollipop si se misca foarte bine si cursiv. Peste acesta exista si o interfata usor costumizata de catre cei de la Asus o asa numita ZEN UI. 
       Display-ul un IPS de foarte buna calitate masoara in diagonala 7 inchi si suporta o rezolutie Full Hd de 1024 x 600 pixeli. Culorile sunt vii, dinamice foarte apropiate de realitate.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Atom Quad Core cu 4 nuclee tactat la frecventa de 1.1 Ghz, memorioa RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 64 Gb. E mai mult decat suficient pentru a rula cele mai noi aparitii in materie de jocuri si a viziona filme si seriale in formate video de inalta calitate Full HD. 
       Camera foto principala are un senzor optic de 2 MP iar cea secundara de 0.3 MP.
       E bine dotata si din punct de vedere al elementelor de conectivitate astfel ca aceasta suporta GPS, internet prin Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, are un port USB 2.0 si iesire pentru casti si microfon.


Recomandare:

         Consider ca este o investitie rentabila avand in vedere ecranul de buna calitate cat si dotarile tehnice: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)