Tableta Vonino Epic E7 pret si specificatii

      Imi plac cei de la Vonino prin faptul ca au reusit sa aduca pe piata produse din ce in ce mai performante la preturi foarte bune ce rivalizeaza cu branduri mult mai celebre dar mult mai slabe din punct de vedere al functionalitatii. 
      De data aceasta tableta Vonino Epic E7 chiar pot spune ca a depasit orice asteptari, un dispozitiv elegant, subtire care puncteaza foarte bine si la capitolul performante tehnice. Totul a fost atent conceput, un dispozitiv bine realizat din plastic de calitate ce respecta cele mai inalte standarde de calitate. 
      Spatele tabletei nu retine amprente fiind un pic texturat pentru o stabilitate mai bina pe suprafetele netede si o mentinere ferma in mana.
      Vonino Epic E7 este echipata cu un ecran Full HD IPS cu diagnala de 7 inchi de foarte buna calitate, capabil sa redea imagini luminoase in culori vii si intense. Practic navigarea pe internet sau vizualizarea filmelor in format FULL HD (1920 x 1080 pixeli) va fi o placere alaturi de prieteni. Deasemenea ofera o experienta inedita utilizatorilor pasionati de gaming, accelerometrul ajustand aproape instant miscarile utilizatorului.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 8 nuclee de tip Octa Core MediaTek MTK8752 tactat la o frecventa de 1.7 Ghz, memoria RAM de 2 Gb, si spatiul de stocare de 16 Gb extensibil pana la 32 Gb. Procesorul grafic ARM Mali T760 MP2 este cel care va fi raspunzator cu performantele grafice in gaming. Vine preinstalata cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, compatibil cu o multime de aplicatii disponibile in Android Market. 
       Camera foto principala de pe spate are un senzor de 8 MP iar cea frontala un senzor de 2 MP fiind ideala pentru cei care vor sa intretina conversatii pe skype sau retelele de socializare online. Deasemenea intreg sistemul este sustinut de o baterie de capacitate 3500 mAh ca ii va oferi o autonomie in utilizare de pana la 5 ore.
       Pe partea de conectivitate tableta este dotata cu adaptor bluetooth pentru transfer fisiere cu alte dispozitve, suporta net prin wireless  (Wi-Fi integrat), are iesire audio, microfon si GPS. Vine si cu suport 4G pentru acces la date si internet de mare viteza si modul pentru harti GPS cu ajutorul caruia vei putea naviga mai usor in punctele de interes.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus


                                
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)