Laptop Toshiba Satellite L50-C-1RX pret si specificatii tehnice

       Prezenta pe piata a unui brand puternic cum e si cel de la Toshiba este mentinuta in primele locuri si prin cercetare sau inovare astfel ca pentru a iesi un pic in evidenta, seria L50 aduce ca noutate o gama variata a nuantelor de culori. Daca pana acum eram obisnuiti cu clasicul negru sau gri metalizat de culoarea aluminiului, cei de la Toshiba incearca sa castige de partea lor si utilizatori dornici de noutate in materie de culori iar laptopul Toshiba Satellite L50-C-1RX pare ca respecta si aceasta cerinta prin faptul ca este de culoare rosie caramizie. 
      Toshiba Satellite L50-C-1RX este un laptop ce se adreseaza celor care doresc un dispozitiv fiabil performant capabil sa ruleze aplicatii office, sa zbarnaie pe internet si sa faca viata mai frumoasa in serile de weekend vizionand filmul sau serialul preferat.
       Tastatura ofera acces rapid la taste si raspunde bine la comenzi fiind perfecta pentru cei care vor folosi laptopul intens la tehnoredactare. ClickPad-ul mare cu suport multi-gesture este responsive si nu incurca deloc la tastare.
       Este optimizat din punct de vedere hardware pentru a rula cu succes orice sistem de operare. Acesta vine fara sistem de operare preinstalat (Free Dos).
       Laptopul cantareste aproximativ 2 Kg fiind usor si ultraportabil iar daca e sa il privesti din lateral vei observa ca este si foarte subtire.
       Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.
        Puterea de calcul este data de procesorul Intel Pentium Quad Core 4 nuclee Intel N3700 tactat la o frecventa de 1.6 Ghz ce poate urca pana la 2.4 Ghz in modul Turbo Boost , memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare de 1 Tb pe un HDD cu 5200 rpm. 

      Fiind un laptop dedicat mai mult operatiunilor de tip office producatorii l-au prevazut doar cu o placa video integrata de la Intel Hd Graphics. Aceasta isi va lua suficient share de la memorie pentru a dispune de performante suficiente pentru a rula chiar si anumite jocuri dar de generatie mai veche ce nu necesita performante video extraordinare. 
        Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype.
      Am remarcat si faptul ca acesta sta bine si la capitolul audio fiind dotat cu tehnologia audio DTS Sound certificata Skullcandy pentru un sunet stereo clar acopaniat de un bass consistent.
      Bateria de capacitate mare cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie.
Recomandare:
           Este alegerea perfecta daca iti doresti rapiditate si perfoamanta de la un laptop totul la un pret excelent: Verifica oferta pret
          Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)