Hota traditionala Beko BH2X pret si specificatii tehnice

      Hota traditionala Beko BH2X este alegerea perfecta pentru cei care dispun de un aragaz de capacitate mare care sa traga foarte bine totul la un pret acceptabil.
      Hota traditionala Beko BH2X este un dispozitiv si silentios incadrandu-se in limitele de valori normale pentru un astfel de dispozitiv. Aceasta poate fi instalata pentru a functiona cu evacuare in exterior al aerului absorbit sau pe modul recirculare (filtrare). In cel de-al doilea caz este necesara instalarea filtrelor speciale cu carbune activ.
       Este dotata cu doua motoare si are o putere de 220 W. Sunt disponibile pana la 3 trepte de selectie putere in functie de necesitati. Cu cat treapta este mai avansata, aceasta devine mai zgomotoasa. Capacitatea de absorbtie minima este de 65 mc/h in treapta 1 si de 323 mc/h in treapta 3. Arata foarte bine ca design, este din inox si cantareste aproximativ 5 Kg.
       Nu este nici prea zgomotoasa avand un nivel al zgomotului maxim de 65 dB. In interior acesta este prevazuta si cu doua becuri cu halogen de 2 x 28 W.

Recomandare:

         Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)