Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00 pret si specificatii tehnice

      Daca tot ceea ce am vazut pe piata pana acum erau doar palide incercari in a construi un dispozitiv de calitate care sa garanteze un real succes de indepartare a parul nedorit cu succes, se pare ca cei de la Philips chiar au reusit acest lucru prin noul epilator Philips Lumea IPL SC2005/00.
      Satula pana peste cap sa tot calc pragurile saloanelor de cosmetica aproape zi de zi, am decis ca merita o incercare si am achizitionat epilatorul Philips Lumea IPL SC2005/00. Philips Lumea IPL SC2005/00 foloseste aceiasi tehnologie ca cea folosita in saloanele specializate de infrumusetare dar care poate fi folosita acasa in siguranta si aceleasi rezultate implicand costuri mai reduse.
        Philips Lumea IPL SC2005/00 dispune de tehnologia IPL (pulsatii de lumina), tehnologie care este utilizata in saloanele de cosmetica profesionale.
      Pentru picioare de invidiat va recomand aparatul de depilat Philips Lumea ca fiind instrumentul perfect pentru o depilare definitiva eficienta.
      Va spun sincer ca merita toti banii, pe langa faptul ca actioneaza cu delicatete, eficienta este maxima. Odata aplicata lumina la radacina parului acesta va cadea in mod natural iar cresterea lui va fi inhibata. Pentru cele mai bune rezultate va trebui sa faci aproximativ 5 sedinte la distanta de o saptamana, timp in care parul va disparea treptat. 

      Poate fi folosit pentru a indeparta parul din toate zonele corpului aflate sub linia gatului: picioare, zona axiala, zona inghinala, si abdomen. Actioneaza delicat, deci nu vei simti niciun fel de durere si este recomandat pentru toate tipurile de par mai putin cel de culoare roscat.
      Ca performante modelul Philips Lumea IPL SC2005/00 are 250.000 de pulsatii suficient de multe pentru o folosire de lunga durata. Impulsul luminos va putea fi actionat folosind comenzile accesibile din zona degetului de pe manerul de sustinere.
      Acesta are un acumulator reincarcabil cu o durata de functionare de pana la 1 ora. Incarcarea acestuia dureaza cam aproximativ 2-3 ore.

Recomandare:

 
           Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

       
          Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

           Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici

   
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)