Miniaspirator auto Black&Decker PAD1200 pret si specificatii

       Mi-am achizitionat saptamana aceasta miniaspirator auto Black&Decker PAD1200 deoarece nu mai suportam murdaria lasata de pe pantofii celor care ma insoteau la drum. De cand vremea s-a inrautatit si mai toata ziua ploua sau ningea, mereu gaseam seara urme de praf pe covorasele din spate si astfel trebuia sa le scot de fiecare data afara sa le scutur bine ca totul sa fie curat la fel ca la inceput.
       Problema era si faptul ca oricat le-as fi scuturat eu tot mai ramaneau urme de praf imbibate in tesatura. Solutia ar fi fost sa le iau cu mine in casa sa le aspir si sa le aduc a doua zi gata curatate. Totul s-a rezolvat cu aspiratorul auto de la Black & Decker, un dispozitiv performant de aspirare portabil care poate fi folosit cu succes la cauratarea interiorului masinii in doar cateva miscari foarte rapid. Dimensiunile sale mici ii permit acestuia sa ajunga chiar si in zonele greu accesibile si sa aspire toata murdaria intr-un mod eficient. 
       Pentru a functiona acesta se conecteaza la priza brichetei de la masina si este dotat cu un cablu de alimentare de 5 metri astfel incat sa acopere o zona de lucru destul de mare. Rezervorul cu murdarie are o capacitate de 500 ml si este prevazut cu un sistem de filtrare cu tripla actiune ce face ca praful sa nu fie apoi redirectionat catre iesire odata oprit aspiratorul.

Recomandare:

        Este exact ceea ce imi trebuia, un dispozitiv mic, usor de folosit si eficient totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

                          
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)