Cuptor incorporabil Bosch HBG6750W1 pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Bosch HBG6750W1 este un dispozitiv elegant de gatit perfect pentru a fi integrat intr-o bucatarie selecta incorporat in mobila. Arata foarte bine ca design, este complet alb si nu ocupa foarte mult spatiu fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 54.8 cm.
        Sticla de culoarea neagra de pe usa de acces la interior face si ea parte din design si se prezinta sub forma de mai multe straturi izolatoare ce nu permit trecerea caldurii din interior spre exterior. Vei putea urmari de la distanta procesul de gatire asta si datorita sistemului de iluminat intern fara a mai fi nevoit sa deschizi de fiecare data usa. 
        Panoul de comanda este dotat cu o serie de butoane de selectie programe ce sunt actionate prin atingere (touch screen) alaturi de care se gaseste si un superb display care te va tine informat cu tot ceea ce se petrece la interior. Vei primi informatii cu privire la timpul ramas pana la terminarea programului de gatit, temperatura la interior dar si functiile active pentru programul selectat.
        Bosch HBG6750W1 este un cuptor incorporabil foarte spatios avand o capacitate de pana la 71 de litri perfect pentru orice familie fie ea mare sau mai mica. 
        Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de eficienta A+ avand un consum estimat de 0.87 kWh. 
         Functiile si programele selectabile din meniul principal acopera majoritatea necesitatilor dintr-o bucatarie si anume: incalzire rapida, functie decongelare, grill convectie aer, grill cu suprafata mare/mica, incalzire inferioara si superioara, mentinere cald, treapta pentru pizza etc. Functia convectie presupune functionarea ventilatorului din cadrul cuptorului care recircula aerul fierbinte, pregatind alimentele pe diferite nivele cu un grad de patrundere intens. 
       Functia de incalzire superioara dar si cea inferioara va asigura ca alimentele pregatite de tine vor fi bine strapunse si coapte eficient pe ambele parti.
       Sistemul de gatire 4D ofera o patrundere in mod egal din toate partile a bucatelor pregatite la interior fiind unul dintre cele mai eficiente sisteme de gatit din domeniu.  
       Sinele telescopice ale ghidajelor permit extragerea tavi fara risc de accidentare. Datorita sistemului cu usa rece vei putea pune mana pe manerul usii in orice moment fara sa te accidentezi, functie foarte utila in cazul in care si cei mici pot aparea prin zona si atinge usa cuptorului in functiune.
       Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane comenzi ca element de siguranta pentru copii.
       Curatarea acestuia va fi pur si simplu o joaca de copii datorita sistemului automat cu autocuratare care are ca simpla regula "curatenie bec". Peretii interiori acoperiti cu un strat din particule minuscule din ceramica preiau murdaria pe care apoi o descompun foarte eficient.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                             

      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)