Tableta Wink One SE pret si specificatii tehnice

      Tableta Wink One SE este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant si accesibil ca pret perfect pentru navigat internet si verificat mail-urile atunci cand te afli in deplasare. Ecranul este dispus pentru a fi vizualizat in forma wide cu un unghi de vizibilitate foarte bun de pana la 170 de grade. 
       Este un concept al celor de la Wink care aduce o tableta performanta menita sa iti ofere o autonomie destul de buna intr-un dispozitiv perfect ultraportabil.
       Din punct de vedere constructiv aceasta se remarca printr-un design deosebit completat de materialele de calitate imbinate perfect ce nu dau semne de ieftin.
        Wink One SE are un ecran de 7 inchi IPS de tip capacitiv in 5 puncte diferite si suporta o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Imaginile redate de aceasta sunt de buna calitate bine texturate si reproduse pe toate fronturile.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee Quad Core Allwinner A33 ARM care ruleaza la o frecventa de 1.33 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb care poate fi extinsa pana la 32 Gb prin atasarea unui card microSD. Procesorul grafic Mali 400 va face ca rularea jocurilor sa fie o experienta placuta fluenta fara probleme de ordin tehnic sau de sacadare intre cadre.
       Pe partea de soft aceasta vine preinstalata cu versiunea de Android KitKat 4.4 compatibila cu majoritatea aplicatiilor disponibile acum in Android Market. In plus tableta vine preinstalata cu mai multe aplicatii uzuale printre care si cea de vizionat filme si tv online SeeNow care include un abonament pe 2 luni gratuit.
       Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 Mp, suficient pentru a te ajuta sa faci poze la o rezolutie medie. Cea de pe fata are un senzor de doar 0.3 Mp.
      Acumulatorul Li Polimer de capacitate 2600 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 18 ore in conditii de utilizare medie.



Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus


                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)