Aspirator cu sac Bosch BSG6B130 pret si specificatii tehnice

       Produsele germane de la Bosh sunt o alegere inspirata daca vrei sa mizezi pe calitate, performanta alaturi de o durata de utilizare peste media altor produse din aceiasi categorie. Aspirator cu sac Bosch BSG6B130 se prezinta astfel: arata foarte bine ca design, este de culoare negru, este compact si are o putere de aspirare potrivita pentru activitatile de curatare din interior.
        In teste acesta a dat dovada de eficienta la aspirare datorita puterii destul de bune. Acesta are o putere de aproximativ 700 W iar sacul de colectare murdarie destul de voluminos are o capacitate de pana la 4 litri. Desi nu este prevazut cu filtre speciale de retinere praf acesta este pozitionat in clasa A a emisiilor de praf, lucru care ne duce cu gandul la faptul ca praful odata retinut la interior acesta nu va mai fi refulat la exterior.
        Panoul de comanda este dotat cu buton special pentru retractare cablu alimentare automat. Cablul de alimentare are o lungime de 6.5 metri iar intreaga raza de actiune a aspiratorului este de aproximativ 9 metri. 
        In conculuzie acesta arata foarte bine si functioneaza foarte bine conform cu asteptarile mele. Pentru mine aspiratorul Philips reprezinta metoda perfecta de a face curatenie prin casa, cu ajutorul caruia pot patrunde chiar si in spatiile mai greu accesibile cum ar fi: pe sub mese, sub canapea, in spatele sifonierului sau colturile plafonului. Binenteles ca lucrurile acestea nu ar fi posibile fara accesoriile pe care le primesti odata cu achizitionarea aspiratorului printre care: perie podele dure, perie spatii inguste, perie mica, perie pentru covor si parchet.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus 

                             
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)