Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX pret si specificatii tehnice

      Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de calitate care sa intruneasca cele mai inalte standarde de calitate, disponibila la un pret accesibil. Si asta nu e tot, arata foarte bine si ca design reusin sa se integreze perfect alaturi de celelalte electrocasnice din casa ta.
      Foloseste cele mai noi tehnologii de racire integrata si anume sistemul Neo Frost care impiedica formarea ghetii la interior. Astfel vechile probleme cu gheata la interior si dezghetarea vor fi istorie, intreg procesul fiind automatizat.
       Circulatia aerului la interior foarte importanta in tot acest proces este asigurata de cele doua ventilatoare instalate la interior. Sistemul Active Dual Cooling asigura cele mai bune conditii de conservare cu un consum minim de energie electrica. Face parte din clasa energetica A+, deci vei avea parte de un consum foarte bine optimizat de aproximativ 346 kWh/an.
       Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX arata bine si din punct de vedere al designului, are o culoare gri metalizat (inox) iar accesul la interior se face prin intermediul a doua usi independente una de alta. Nu ocupa nici foarte mult spatiu si are urmatoarele dimensiuni: 201 x 59.5 x 65 cm.
        Volumul net total de 347 litri este distribuit astfel: frigiderul pozitionat in zona superioara are un volum de 250 litri iar restul de 97 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, gasim in partea de jos si un compartiment pentru fructe/legume precum si un numar suficient de mare de suporti usa la fiecare nivel in parte.
        Congelatorul pozitionat in zona de jos este prevazut cu doua compartimente si are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore.

         Filtrul activ cu carbon va elimina cu succes mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. Deasemenea garnitura de etansare a usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii acesteia, este foarte silentioasa avand un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)