Aspirator cu sac Philips Peformer Compact FC8379/09 pret si specificatii tehnice

        Aspiratorul cu sac Philips Peformer Compact FC8379/09 este o alegere inspirata daca esti in cautarea unui dispozitiv de aspirare performant, compact si disponibil la un pret accesibil. Dimensiunile sale reduse dar si forma compacta il recomanda ca fiind ideal pentru un apartament de dimensiuni mici, acolo unde nu marimea conteaza ci puterea de aspirare. Aspiratorul este un dispozitiv pe care il doresti sa il depozitezi usor si sa nu ocupe prea mult spatiu. Modelul de fata respecta si aceasta cerinta fiind destul de compact si are urmatoarele dimensiuni: 400 x 251 x 282 mm cu o greutare de 4.2 Kg.
        Culoarea albastra folosita pentru carcasa acestuia este una placuta la vedere. Pentru o manevrabilitate mai buna acesta este prevazut si cu doua roti mari.
        In teste acesta a dat dovada de eficienta la aspirare datorita puterii destul de bune. Acesta are o putere de aproximativ 750 W iar zona de colectare murdarie are o capacitate de pana la 3 litri.
        Sistemul AirFlow mentine o putere de aspirare ridicata chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Daca la vechile aspiratoare odata ce sacul devenea plin la jumatate performantele la aspirare scadeau, Philips Peformer Compact FC8379/09 isi mentine acelasi grad de aspirare pentru o perioada de timp mai indelungata.
        Peria turbo permite curatarea profunda a covoarelor eliminand cu usurinta chiar si cele mai fine particule de praf, parul si scamele.
        Panoul de comanda este dotat cu buton special pentru retractare cablu alimentare automat. Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri iar intreaga raza de actiune a aspiratorului este de aproximativ 8 metri. 
        In conculuzie acesta arata foarte bine si functioneaza foarte bine conform cu asteptarile mele. Pentru mine aspiratorul Philips reprezinta metoda perfecta de a face curatenie prin casa, cu ajutorul caruia pot patrunde chiar si in spatiile mai greu accesibile cum ar fi: pe sub mese, sub canapea, in spatele sifonierului sau colturile plafonului. Binenteles ca lucrurile acestea nu ar fi posibile fara accesoriile pe care le primesti odata cu achizitionarea aspiratorului printre care: perie podele dure, perie spatii inguste, perie mica, perie pentru covor si parchet.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount de 40%: Verifica pret redus 

                   
                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)