Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa LS60FI pret si specificatii tehnice

         Dupa o masa copioasa cu familia cea mai nasoala treaba este aceea a spalatului vaselor, in special atunci cand acestea sunt multe la numar iar murdaria pare sa nu se indeparteze prea usor. De aceea pentru a scapa de acest invonvenient iti recomand achizitionarea unei masini de spalat vase performante si anume Studio Casa LS60FI care te va scapa si de timp pierdut dar si de multa munca.
         Masina de spalat vase arata foarte bine si ca design desi nu este unul foarte complex deoarece fiind un dispozitiv incorporabil in mare parte nu va fi la vedere. Are o carcasa moderna de culoare alba, masoara in dimensiuni 57 x 60 x 82 cm si are o greutate de 42 Kg.
         Studio Casa LS60FI este o masina de spalat vase incorporabila de capacitate mare incarcare de pana la 12 seturi de vase economica dar si eficienta in acelasi timp. Din punct de vedere al eficientei energetice, putem spune ca este una dintre cele mai economice masini de spalat vase fiind incadrata in clasa de consum A+.
         De pe panoul de comanda dotat si cu display LCD putem selecta pana la 8 moduri de spalare vase care te vor ajuta sa obtii rezultate foarte bune in functie de gradul de murdarie de pe vase. 
         Cele mai importante functii si programe sunt:

Autocuratare - program utilizat pentru eliminarea resturilor de mancare si murcadrie ce ar putea ramane in interiorul masinii de spalat
Bio/Eco - cu modul de spalare Eco veti obtine rezultate foarte bune cu un minim de consum energetic si de detergent.
Pahare - program de spalare recomandat pentru obiectele de tip sticla
Program intensiv - recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos


         In caz de inundatie, masina de spalat dispune de protectie anti inundatie ce opreste automat functionarea acesteia in cazul in care detecteaza apa in jurul ei. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii acesteia, masina de spalat vase Studio Casa LS60FI fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 54 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)