Mixer cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC pret si specificatii tehnice

        Sub deviza " Gateste ca un profesionist" mixerul cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant care te ajute la prepararea felurilor de mancare si prajiturilor intr-un timp cat mai scurt.
        Daca pana acum era destul de dificil sa faci totul de unul singur folosind un mixer clasic, noul Heinner Master Collection HPM-1500XMC are incorporat si un bol din inox astfel ca nu mai este necesar sa vina cineva sa te ajute sa tina bolul in pozitie fixa. Deobicei apelam de fiecare data la cei din jur cand pregateam ceva cu mixerul fiind o treaba pe care nu o puteam face singura.
        Puterea mare de 1500W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt. Bolul din otel inoxidabil are o capacitate de 5.5 litri si faptul ca e destul de mare va permite prepararea unei cantitati destul de semnificative fara a mai trebui sa il utilizezi in doua transe.
        In cutie primesti si alte accesorii printre care: un carlig de framanatare si o paleta din aluminiu rezistente si usor de intretinut. 
        Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)