Laptop Lenovo IdeaPad 305-15 pret si specificatii tehnice

          Laptopul Lenovo IdeaPad 305-15 este un dispozitiv ultraportabil deosebit de elegant cu o culoare un pic mai neobisnuita fata de ce am vazut pana acum pe piata, acesta fiind albastru. Culorile indraznete si atragatoare ce ies in evidenta se pliaza perfect pe biroul de acasa sau la munca, acolo unde va fi remarcat imediat de cei din jur datorita aspectului iesit un pic din zona comuna.
         Ca mai toate laptopurile Lenovo acesta iese in evidenta si prin forma tastaturii care este silentioasa si ofera acces rapid la tastele de interes. Butoanele sunt delimitate de un spatiu suficient de mare astfel incat precizia la tastare sa fie litera de lege. Touch-ul raspunde bine la comenzi fara a fi nevoit sa insisti chiar si de 2-3 ori.
         Orice imagine clip video arata absolut incantator pe display-ul HD al acestuia ce ofera o densitate de pixeli de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt curate fara distorsiuni iar unghiul de vizibilitate se apropie de perfectiune.
         In partea de sus acesata vine si cu o camera web frontala specifica pentru conversatiile de pe Skype sau alte retele de comunicatie online de buna calitate 720p. Unul din elementele care m-au impresionat la aceasta camera web este si faptul ca aceasta te lasa sa interactionezi cu diverse aplicatii folosindu-te de expresii faciale si gesturi (Tehnologie Real Sense).
         Puterea de lucru este data de procesorul de generatie a 5-a cu doua nuclee Intel Core i5 5200U tactat la o frecventa de 2.2 Ghz ce poate urca chiar si la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb iti va asigura fluenta in aplicatii dar si pe partea de gaming la ora actuala fiind mai mult decat suficient pentru a rula aplicatii si jocuri de ultima generatie. Spatiul de stocare este reprezentat de HDD-ul de 1 Tb cu o viteza de rotatie de 5400 rpm. 
         Placa video desi este una integrata este suficient de buna astfel incat sa iti ofere performante rezonabile in ceea ce priveste vizionarea unui film in formate HD superioare sau in cazul jocurilor ce nu necesita performante video extraordinare. Vine si cu sistem de operare preinstalat Windows 10.
        Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 
        Sistemul audio format din cele doua boxe stereo este unul de cea mai buna calitate capabil sa redea sunet clar fara distorsiuni. Acesta beneficiaza de tehnologii suplimentare de filtrare cum ar fi Dolby Digital Plus.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet prin Wi-Fi si LAN, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, are 2 porturi USB 3.0 si altul 2.0. 

Recomandare:

         Lenovo IdeaPad 305-15 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil de tip gaming performant, capabil sa ruleze jocuri de ultima generatie la detalii maxime: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)