Casti gaming Razer Kraken 7.1 Virtual Surround pret si specificatii tehnice

         Castile gaming Razer Kraken 7.1 Virtual Surround reprezinta alegerea perfecta daca esti in cautarea castilor perfecte pentru gaming, capabile sa redea sunet la cea mai inalta calitate. Desi nu sunt chiar atat de accesibile ca pret merita din plin investitia, experienta fiind una extraordinara. Pentru a functiona in parametrii normali este necesar ca PC-ul tau sa fie dotat cu placa de sunet cu iesire 5.1 sau in mod ideal 7.1 canale. Astfel daca indeplinesti toate aceste conditii te vei putea bucura de cel mai bun sunet posibil gratie functiei de surround ce se aude prin cele 7 canale de sunet disponibile.
        Arata foarte bine si ca design, materialele din care sunt construite castile fiind unele de cea mai buna caitate, durabile in timp. In partea de sus castile Razer Kraken sunt prevazute cu o pernuta moale pentru a-ti oferi tot confortul de care ai nevoie chiar si dupa o sesiune de gaming de lunga durata.
        Poti seta sunetul minutios ca acesta sa fie redat in conformitate cu preferintele fiecaruia, aici fiind disponibile presetari ce implica nivel bass, sunet surround si equalizer.
        Odata ce ai configurat castile acestea sunt activate imediat ce instalezi si driverul aferent. Acestea sunt prevazute si cu microfon, foarte util in cazul sesiunilor de gaming multiplayer. Microfonul este pozitionat pe un stativ flexibil care poate fi ajustat in functie de preferinte la inaltimea ideala. Acesta poate fi dezactivat actionand butonul "mute" care inchide in acelasi timp si LED-ul de pe microfon astfel incat sa stii sigur ca nu mai emiti.
         Castile  vin cu o culoare aparte, un design nemaintalnit la majoritatea castilor prezente pe piata, carcasa fiind dotata cu o balama metalica acoperita cu piele si tampoane captusite reprezentand un adevarat accesoriu gaming pentru cei care se respecta. 
        Sunetul este exceptional de bun iar cu ajutorul tehnologiei Direct Bass va  puteti bucura de un bass puternic si placut auzului. 


Recomandare

         In concluzie aceste casti sunt alegerea perfecta daca iti doresti un accesoriu perfect din punct de vedere al calitatii sunetului: Vezi oferta pret

          
         Daca nu esti ferm convins ca acestea sunt alegerea perfecta, vezi si celelalte concluzii ale cumparatorilor care deja le-au testat cumparandu-le aici

                             
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)