Laptop Dell Inspiron 7559 pret si specificatii tehnice

        Laptopul Dell Inspiron 7559 este o alegerea inspirata daca esti in cautarea unui dispozitiv mobil performant care sa dea satisfactie fie ca il vei folosi la munca sau acasa in timpul liber. Cantareste aproximativ 2.5 Kg, este subtire si arata foarte bine ca design, cu elemente definitorii in ceea ce priveste brandul Dell pe culoare rosie la fel si marginile de distinctie touchpad. Atat pertea de interes din exterior si la interior sunt imbracate cu u strat coroziv placut la atingere care nu retine amprente, usor de sters cu o carpa moale.
        Tastatura este silentioasa si cuprinde butoane de dimensiuni mari separate prin spatii suficiente de mari astfel incat sa furnizeze o precizie buna la tastat, perfect pentru a fi folosit pentru tehnoredactare sau in gaming. Sistemul de iluminare pentru taste va da posibilitatea de a folosi laptopul chiar si in conditii de luminozitate redusa pe timp de noapte. Touchpad-ul de dimensiuni mari este multi-response si raspunde bine la comenzi.
       Caracteristici bune are si display-ul IPS care este capabil sa redea imagini la rezolutii de Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Efectul de Anti-Glare permite o vizibilitate buna a ecranului chiar si in conditii de lumina puternica sau sub efectul razelor soarelui.
       Puterea de procesare este asigurata de procesorul Intel Core i5 cu 4 nuclee tactat la 3.2 Ghz realizat pe o arhitectura Skylake. Intel Skylake este a şasea generaţie de procesoare Intel din familia Core ce promite un spor de performanţă de 15-20% în testele de CPU şi 40% pentru partea grafică. 
       Memoria RAM de 8 Gb DDR3 asigura performante indeajuns de bune pentru toate scenariile comune ce includ atat editare video sau parte de gaming. Deasemenea pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de memorie e 8 Gb pentru un total de 16 Gb.
       Spatiul de stocare este reprezentat de clasicul HDD de 1 Tb cu o viteza de rotatie de 5400 rpm dar si un SSD de dimensiuni mici de 8 Gb, ideal pentru sistemul de operare pentru ca acesta sa se incarce in doar cateva secunde.
       Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 960M cu un share de memorie video de 4 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Tehnologia Nvidia Optimus face ca aceasta sa fie activa doar atunci cand este strict necesar, restul aplicatiilor fiind rulare folosind placa video integrata. Astfel consumul energetic nu va fi influentat semnificativ de prezenta unei placi dedicate, ea intrand in functiune doar atunci cand este absolut necesar.
         Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu 3 iesiri USB 3.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
       Bateria de capacitate 6 celule va impinge autonomia pana la durata de 5-6 ore in conditii de utilizare medie si de maxim 3 ore in conditii de solicitare maxima (gaming sau editare foto/video).

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant cu valente grafice bune disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

       Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)