Aspirator cu sac Electrolux ZSPPARKETT pret si specificatii tehnice

        Electrolux ZSPPARKETT este un aspirator cu sac foarte bun daca ne gandim la raportul calitate pret. Aspiratorul este un dispozitiv pe care il doresti sa il depozitezi usor si sa nu ocupe prea mult spatiu. Modelul de fata respecta si aceasta cerinta fiind destul de compact si are urmatoarele dimensiuni: 293 x 441 x 238 mm cu o greutare de 6.42 Kg.
        Culoarea rosie folosita pentru carcasa acestuia este una placuta la vedere. Deasemenea materialele componente ce intra in constructia acestuia sunt unele calitatative si rezistente in timp. Pentru o manevrabilitate mai buna acesta este prevazut si cu doua roti mari.
        In teste acesta a dat dovada de eficienta la aspirare datorita puterii destul de bune. Acesta are o putere de aproximativ 650 W iar sacul de colectare murdarie destul de voluminos are o capacitate de pana la 3.5 litri.
        Remarcabil este si sistemul Silent Performer care asigura un nivel destul de scazut al zgomotului in timpul functionarii. Astfel vei putea face curata cu aspiratorul si in acelasi timp sa urmaresti serialul preferat sau chiar vorbi in la telefon. Indiferent de suprafata pe care il vei folosi acesta a dat dovada de eficienta iar accesoriile din dotare vin in completare pentru a ajunge cu usurinta si in locurile mai greu accesibile.
       Cablul de alimentare are o lungime de 7 metri iar intreaga raza de actiune a aspiratorului este de aproximativ 12 metri. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount de 30%: Verifica pret redus



                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)