Xiaomi Redmi 3 la pret special la QuickMobile

        Xiaomi Redmi 3 lansat de curand pe piata din afara este disponibil incepand din zilele acestea pentru comanda si in Romania in exclusivitate prin intermediul celor de la QuickMobile.
         Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, dupa parererea mea un telefon care va rivaliza din toate punctele de vedere cu telefoane mult mai bine cotate pe piata si desigur mai scumpe avand caracteristici de top. Vine cu un display generos de 5.5 inchi si suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu o densitate a pixelilor de 401 ppi.  
         Materialele din care acesta este construit sunt de buna calitate, un policarbonat rezistent ce da impresia ca ar fi aluminiu daca e sa il privesti de la distanta, de culoare mata ce nu retine amprentele. 
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 8 nuclee Octa Core de la MediaTek Helio X10 ce ruleaza pe 64 de biti. Pe langa acesta se mai adauuga un procesor grafic performant care iti va asigura o buna fluenta in aplicatii grafice si jocuri de ultima generatie si anume modelul Power VR G6100 GPU.
         Pe partea de echipare memorie de lucru vine in doua versiuni una cu 2 Gb memorie RAM respectiv 3 Gb diferenta de pret dintre cele doua versiuni fiind de 200 lei. Ruleaza cu succes Android 5.0.2 usor costumizat cu o interfata MIUI 7.
         Camera foto principala are un senzor de 13 MP si este dotata cu LED Flash si functie autofocus iar cea secundara de pe fata are un senzor de 5 MP. 
         Sta bine si la capitolul conectivitate , este dual SIM (suporta doua cartele in acelasi timp), este compatibil 4G LTE (retele de date de mare viteza), infrarosu, bluetooth 4.0 pentru transfer fisiere,microUSB etc. Deasemenea pe spate vei putea observa ca este dotat si cu senzor de citire amprente pentru securizarea datelor din telefon iar un alt lucru interesant este prezenta unui receptor radio FM. 
        Vine cu  baterie de 4000 mAh ca ii va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in coditii de utilizare medie si cantareste aproximativ 164 de grame.

Recomandare: 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret
       Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare aurie: Verifica pret actualizat

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)