Cusca interior caini Life Stages CM 448DD perfect pentru animalul tau de companie

        Problema mare in familie zilele acestea deoarece ne-am gandit sa plecam cu toti cateva zile pe la munte si desigur nu puteam sa nu il includem in aceste planuri pe Joy cainele familiei si bucuria copiilor nostri. Cum bunici nici nu vor sa auda de asa ceva sa il tina cateva zile pe la ei am decis ca merita acelasi tratament si poate veni in vacanta cu noi.
       Acesta neastamparat roade cam tot ce ii vine pe la nas asa ca un prim pas sa ne asiguram ca integritatea masinii nu va avea de suferit ar fi sa luam o cusca.
       Cusca interior caini Life Stages CM 448DD este exact ceea ce ne trebuia, un spatiu adecvat, sigur si confortabil unde ideal in cazul calatoriilor sau atunci cand vrei sa duci cainele la veterinar. Cusca este dotata cu un sistem cu doua usi sigur, gratie sistemului de securitate al usii MaxiLock.
       Spatiul de 124x78x82 CM este suficient de mare pentru un caine de talie medie-mare, dar trebuie sa tii cont ca va trebui sa il eliberezi din cand in cand deoarece poate interveni stresul. Cusca este construit din material metalic si prevazuta cu manere din plastic pentru transport mult mai usor.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui spatiu adecvat de trasport pentru cainele tau, perfect pentru calatorii la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)