Ergometru Bremshey BE5i pret si specificatii tehnice

       Bicicleta fitness Bremshey BE5i este exemplul perfect de produs de calitate ce beneficaza de cele mai noi tehnologii germane combinat cu sisteme ingineresti de precizie si caracteristici inovatoare ce ofera un produs finit genial. Este perfecta pentru oricine doreste sa practice sportul si miscarea acasa in deplina liniste ferit de agitatia salilor de fitness.
       Arata foarte bine ca design si este construita din materiale de calitate rezistente, durabile in timp si are urmatoarele dimensiuni: 108 x 35.5 x 61 cm. Sistemul ergonomic de pliere permite o depozitare mult mai buna, ocupand astfel un spatiu limitat atunci cand nu o vei folosi. Suporta o greutate maxima de pana la 135 de Kg, greutatea intregului aparat fiind de aproximativ 41 Kg.
        Pedalele foarte rezistente au un design special creat pentru a impiedica deraparea si a sustine o aderenta cat mai buna la pedalare. Poti seta pana la 32 nivele de reglare a rezistentei la pedalare in functie de conditia fizica personala. 
        Panoul de control situat in partea superioara este dotat cu display LCD color ce afiseaza timpul antrenamentului, viteza, distanta parcursa si body fat. Deasemenea vei primi informatii si cu privire la caloriile arse si ritmul cardiac. De aici poti selecta pana la 12 programe de lucru preconfigurate, cate 4 pentru fiecare nivel in parte: incapator, avansat si sportivi. 
        Deasemenea te poti conecta la panoul de comanda cu dispozitive mobile cu sistem de operare Ios/Android pentru a face transfer de informatii pentru statistici in aplicatii de tip fitness instalate pe telefon.
         Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord.

Recomandare:

         Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)