Laptop ASUS TP301UJ-C4017T pret si specificatii tehnice

        ASUS TP301UJ-C4017T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop de ultima generatie realizat pe arhitectura Skylake care pe langa un consum mai mic promite si performante mult mai bune din punct de vedere hardware. Un alt atuu important al acestui dispozitiv il reprezinta usurinta cu care il poti purta dupa tine oriunde fie la munca sau in vacanta fiind aproape insesizabil datorita structurii moderne ce ofera un aspect subtire cantarind aproximativ 1.5 Kg. 
        Acesta impresioneaza si la capitolul aspect oferind o combinatie armonioasa si eleganta, usurinta in utilizare si performanta. Materialele care intra in constructia acestuia sunt unele de cea mai buna calitate si implica in mare parte finisaje metalice foarte bine prelucrate care ii confera acestuia o rezistenta sporita la socuri, praf si zgarieturi.
        Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 13.3 inchi si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. Acesta vine si cu suport tactil intuitiv si precis care se va preta asemenea unei tablete performante responsive.
        Puterea de calcul este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i5 tactat la o frecventa de 2.3 Ghz care poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost. Vine cu o memorie de 6 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD ultra rapid de 1 Tb. Potrivit rapoartelor de la Intel, Skylake va fi mult mai rapid (+ 10%) iar chip-ul grafic va asigura o eficienta cu 34 % mai buna in aplicatiile grafice 3D.
       Procesorul i5 6200U este unul dintre cele doua modele premium din familia Skylake - U, un procesor cu un consum foarte mic de aproximativ 15 W, care se potriveste perfect cu sasiul subtire a lui ASUS TP301UJ-C4017T. Acesta vine si cu sistem de operare preinstalat avand licenta pentru Windows 10.
       Placa video video dedicata Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie de 2 Gb este suficient de buna pentru a rula filme la o rezolutie superioara HD. Vei putea juca cele mai noi jocuri video in conditii excelente fara a avea probleme de ordin tehnic.
       Sistemul audio format din cele doua boxe stereo folosesc tehnologia Sonic Master au un nivel ridicat al sunetului peste media oricarui alt dispozitiv din aceasta categorie. Am ramas suprins de calitatea sunetului, clar, fara distorsiuni asa cum cei de la Asus ne-au invatat pana acum.
       Pe partea de conexiuni trebuie sa stii ca acesta nu vine dotat cu o unitate optica dar acest lucru nu va fi un impediment deoarece acesta exceleaza la celelalte capitole fiind dotat cu o multime de alte porturi: 3 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, cititor card si o camera video HD cu microfon incorporat utila pentru cei care vor sa comunice pe retelele de socializare sau pe Skype.
      Bateria cu 3 celule ii va furniza acestuia o autonomie foarte buna de pana la 10 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unui laptop performant totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)