Telefon mobil Allview X2 Xtreme pret si specificatii tehnice

        Lansat in ultimul trimestru al anului 2015, telefonul mobil Allview X2 Xtreme este cel mai puternic dispozitiv din portofoliul celor de la Allview. Un smartphone spectaculos atat din punct de vedere al designului cat si ca performante care va arata foarte bine in mana oricarui utilizator, totul la un pret accesibil.
        Construit din materiale de calitate ce implica atat aluminiu cat si magneziu acesta este destul de fiabil si rezistent in timp. Deasemenea face parte din categiria smartphone-urilor compatibile cu reteaua de date 4G LTE si ruleaza din fabrica sistemul de operare Android Lollipop 5.1.
        Datele si informatiile vor fi securizate cu ajutorul senzorului de amprenta pozitionat pe partea din spate. Tot aici pe spate acesta este dotat cu un doua boxe stereo de dimensiuni impresionante capabile sa redea sunet de cea mai buna calitate la un volum destul de tare.
        Display-ul de dimensiuni impresionante este un Quad HD ce masoara in diagonala 6 inchi perfect pentru cei care il vof folosi intens in jocuri online sau vizionat filme online. Display-ul IPS de 6 inchi suporta o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si este protezat impotriva zgarieturilor prin geam Gorilla Glass Corning 3. Ecranul e unul de buna calitate, culorile exprimate sunt foarte vii si bine conturate din punct de vedere al cromaticii.
        Performantele tehnice si piesele bine alese ce intretin acest sistem performant claseaza telefonul Allview X2 Xtreme in gama dispozitivelor High End. 
        Acesta vine dotat cu un procesor Octa Core de la media Tek Helio X10 tactat la frecventa de 2 GHz, acceleratorul grafic Power VR Rogue G6200, 3 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare extensibil.
        Camera foto principala este de 24 Mp este mai mult decat suficienta si este o optiune de luat in calcul pentru orice iubitor de poze. Camera are si functie de focalizare selectiva, filmeaza 4K si este dotata si cu LED flash. Pe fata este prezenta o alta camera foto frontala dotata cu senzor de 8 MP.
         Impresioneaza si la capitolul posibilitati de conexiune, suporta viteze internet in 4G de pana la 150 Mbs in download, este prezent si un modul de bluetooth, NFC,  microUSB, NFC, jack de 3.5 mm, A-GPS. 
         Bateria de capacitate 3500 mAh va oferi o autonomie suficient de buna de pana la 12 ore in regim de convorbire si 300 ore in asteptare. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)