Laptop ASUS N751JX-T7006D pret si specificatii tehnice

        Fie vorba ca il vei folosi in aplicatiile de grafica sau in gaming, laptopul ASUS N751JX-T7006D va fi mereu la inaltime oferind cele mai bune conditii de lucru. Este alternativa perfecta la o statie grafica performanta, capabil sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie si vine cu un update consistent la nivel de configuratie fata de ce am mai vazut pana acum pe piata, acesta fiind dotat cu un procesor mult mai puternic dar si o placa video dedicata de ultima generatie.
        Materialele folosite in constructia acestuia sunt unele de cea mai buna calitate si implica in mare parte aluminiu care va oferi un plus de siguranta si rezistenta in cazul in care este supus socurilor.
        Ecranul cu rezolutie Full HD (17.3 inchi) suporta o rezolutie cu 1920 x 1080 pixeli si ofera un unghi de vizualizare ce usureaza semnificativ procesul de partajare a continutului pe ecran. Efectul anti-stralucire impiedica acest fenomen protejand ochii utilizatorului.
        Sistemul audio cu Bang & Olufsen ICEpower este capabil sa ofere un sunet surround de cea mai buna calitate datorita celor 4 difuzoare instalate onbord. Pentru a te bucura de un bass profund, beneficiezi si de subwoofer-ul extern SonicMaster inclus in pachet.
        Laptopul se remarca si prin faptul ca dispune de o tastatura iluminata foarte eficienta in conditii de lumina scazuta. 
        Puterea de executie este data de procesorul cu 4 nuclee Intel Core i7 4720HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Haswell. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.6 Ghz. Memoria RAM de 8 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi aplicatii aparute pe piata. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga acestuia inca o placuta de memorie de 8 Gb, mai fiind disponibil inca un slot de memorie.
       Stocarea datelor se realizeaza pe suport HDD de 1 Tb ce ruleaza la o viteza de rotatie de 7200 rpm.
       Acesta impresioneaza si la capitolul performante grafice fiind dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia GeForce GT 950M de 4 Gb suficient de buna pentru a rula jocuri de ultima generatie in cele mai bune conditii. Tehnologia Nvidia CUDA face ca aceasta sa fie activa doar atunci cand este strict necesar, restul aplicatiilor fiind rulare folosind placa video integrata. Astfel consumul energetic nu va fi influentat semnificativ de prezenta unei placi dedicate, ea intrand in functiune doar atunci cand este absolut necesar.
       Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu 4 iesiri USB 3.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
       Cantareste aproximativ 3.4 Kg, fiind astfel un dispozitiv de greutate medie, usor de transportat in rucsacul pentru munca.

Recomandare:

        Laptopul Asus N751JX-T7006D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming sau editare foto/video: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat


                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)