Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4502 pret si specificatii tehnice

       Bosch Tassimo Joy TAS4502 este unul dintre cele mai accesibile espressoare automate de pe piata ca pret, are un design compact fapt ceea ce il face ideal pentru un apartament cu o bucatarie nu foarte mare si este disponibil la un pret rezonabil. Poti savura bautura ta preferata printr-o simpla apasare de buton in doar cateva secunde. 
       Acesta este capabil sa prepare mai multe tipuri de bauturi printre careL cafea, latte macchiato, cappuccino, espresso, caffe crema etc. Alimentarea sa face atasand T-DISC-uri, asa numite rezerve care au incorporat un cod de bare pe care aparatul il citeste pentru a respecta reteta originala impusa de producator. 
       Datorita tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW, bauturile speciale de la TASSIMO sunt intotdeauna perfect preparate cu cantitatea corecta de apa la temperatura corecta intr-un timp de lucru mereu precis ca durata.
       Espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4502 are o putere de 1300 W si are o capacitate rezervor apa de 1.4 litri. Poate prepara intr-un singur ciclu de functionare o cantitate de pana la 1 litru de bautura. Presiunea exercitata la interior ajunge pana la 3.3 bari.
       La anumite perioade de timp espressorul executa un ciclu special automat de curatare si decalcifiere pentru o functionare cat mai corenta in parametrii de lucru normali. Aparatul te va anunta atunci cand are nevoie de detratare prin aprinderea LED-ului indicator procesului de detratare.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)