Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3AA pret si specificatii tehnice

        Hansa BK316.3AA este o alegere perfecta daca esti in cautarea unei combine frigorifice incorporabile pe care sa o integrezi in mobila bucatariei tale pentru a minimiza spatiul util al bucatariei tale la maxim.       
        Intrucat vorbim de un produs frigorific incorporabil, partea de design nu prezinta foarte multe elemente ce pot fi analizate, principalul element ce ar trebui luat in seama fiind doar dimensiunile: 177.6 x 54 x 54 cm. Privind din exterior vom observa in prima faza usile de acces la interior dar si prezenta unui panou de control si afisaj dispus in partea superioara a usilor.
         Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frostcare impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.
        Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3AA se remarca si printr-o eficinta destul de buna in ceea ce priveste consumul energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum superioara A++, mai exact cu un consum anual de aproximativ 212 kWh si de 0.58 kW raportat la o singura zi.
        Combina frigorifica se remarca ca fiind un dispozitiv destul de spatios la interior avand un volum net total de 260 litri din care 190 litri ii revin frigiderului iar restul de 70 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata ce pot fi ajustate in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce vor fi depozitate in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice.
        Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 3 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul.
        Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Hansa BK316.3AA fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 41 dB).
Recomandare:
        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)