Fier de calcat Philips Azur GC4870/02 pret si specificatii tehnice

         Fierul de calcat Philips Azur GC4870/02 este o alegere inspirata daca iti doresti un dispozitiv de calcat eficient dotat cu functii de ultima generatie, totul la un pret accesibil. Arata foarte bine si ca design, este compact iar materialele de calitate folosite in constructia acestuia reprezinta garantia ca avem de-a face cu un produs fiabil in timp.
         Manerul de sustinere superior este unul solid si comod si permite o manerare usoara a fierului de calcat.
         Talpa SteapmGlide reprezinta elementul cheie in tot acest angrenaj oferind o trecere usoara peste tesatura. La prima vedere aceasta pare destul de masiva, are o rezistenta sporita la zgariere si este usor de curatat. Fantele de pe suprafata acesteia disperseeaza aburul emis prin orificiile specifice pe toata suprafata de lucru. Varful talpii alungit permite accesul chiar si in acele zone mai greu accesibile oferind rezultate la fel de bune.
         Fierul de calcat Philips Azur GC4870/02 are o greutate de 1.6 Kg, ceea ce il face usor de manevrat pe orice suprafata.
         Capacitatea rezervorului este de 0.33 litri iar jetul de abur asigurat functionarii acestuia are un debit de pana la 200 de g/min.
         In modul de functionare Eco acesta foloseste mai putina energie electrica in timpul functionarii, la anumite intervale de timp daca nu este utilizat devenind inactiv.
         Sistemul automat de intretinere este dotat cu functie anti-calcar dar si functie antipicurare, care elimina sub actiunea temperaturii si a aburului depunerile de calcar de pe talpa si din instalatia interioara.


Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)