XIAOMI MI5 telefon cu specificatii de top

       Direct de pe piata asiatica XIAOMI MI5 este o alegere interesanta daca iti doresti un nou telefon competitiv care sa puna la grea incercare chiar si cele mai noi modele lansate de curand de branduri mult mai celebre precum Apple sau Samsung, totul la un pret mult mai accesibil.
       Cu un design asemanator cu cel al lui Samsung Galaxy S7, acesta se va inscrie cu siguranta pe lista de incredere a utilizatorilor de telefoane inteligente si pe buna dreptate daca e sa privim aspectul performantelor tehnice. 
       Telefonul este imbracat intr-un cadru de aluminiu rezistent si sticla curbata arata promitator fiind un adevarat succes in ceea ce priveste finisajele.
       Ecranul HD masoara in diagonala 5.15 inchi si suporta rezolutii Full HD (1920 x 1080 pixeli) avand o densitate a pixelilor de 427 ppi.
       La capitolul performante tehnice avem de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 cu doua nuclee Dual Core, primul nucleu tactat la frecventa de 1.8 Ghz iar cel de-al doilea la 1.6 Ghz, suficient de puternic pentru a rula cu succes aplicatii de ultima generatie la o viteza excelenta. Acesta vine si cu o memorie de 3 Gb RAM si 32/64 Gb spatiu de stocare interna. 
       XIAOMI MI5 are o camera de 16 MP iar printre dotari gasim functia de dual flash, focalizare automata sau senzorul de detectie faciala. Poate inregistra la o rezolutie 4K iar stabilizatorul optic este acelasi disponibil si pe terminalul Samsung Galaxy S6. Camera frontala are un senzor de 4 MP.
       Bateria de 3000 mAh promite o autonomie de pana la 24 de ore, in conditii de utilizare intensa, jocuri sau navigare internet. Sistemul de operare este Android 6.0 Marhmallow cu o interfata usor costumizabila de catre cei de la Xiaomi MIUI 7.0. 
       Aceasta impresioneaza si sub aspect elemente de conectivitate fiind dotat cu USB Type-C care permite un transfer rapid de fisiere si o incarcare acumulator la fel de rapida, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, are si functie GPS cu GLONASS iar pe spate prezinta si un senzor de amprente pentru securizarea datelor.

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret


        Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare aurie: Verifica pret actualizat


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)