Tableta Dragon Touch X10 pret si specificatii tehnice

       Tableta Dragon Touch X10 este alegerea perfecta daca vrei sa mizezi mai mult pe performanta si sa lasi deoparte pretentile unui brand care in general ar oferi aceleasi dotari pe o tableta cu un pret mult mai mare.
       Dragon Touch X10 ofera o experienta foarte rapida de procesare date atat in aplicatii de baza cat si in jocuri de complexitate avansata, totul intr-un dispozitiv compact bine structurat disponibil la un pret accesibil.
       Display-ul capacitiv IPS de 10 inchi ofera suport Multi-Touch la o rezolutie HD ce implica o densitate de pixeli de 1366 x 768 pixeli. Unghiul de vizibilitate este unul excelent si masoara o variatie de pana la 178 de grade. Este adevarata placere sa urmaresti filmul sau serialul preferat sau sa folosesti tableta in jocuri pe un asa ecran de calitate. 
        Puterea de executie este data de procesorul de tip Octa Core Cortex A7 tactat la o frecventa de 2 Ghz care asigura o fluenta excelenta in ceea ce priveste timpul de rulare a oricarei aplicatii. Testat in conditii de multitasking, tableta Dragon Touch X10 s-a descurcat foarte bine si nu a dat rateuri in ceea ce priveste solicitarea hardware.
        Pe partea de memorie aceasta este inzestrata cu un modul de memorie de 1 Gb DDR3, suficient pentru utilizarea in majoritatea aplicatiilor. Spatiul de stocare intern de 16 Gb este suficient pentru o aplicatile de baza ce le vei instala iar in cazul in care doresti il poti extinde prin atasarea unui card microSD. Ruleaza cu succes ultima versiune de Android Lollipop 5.1.
         Camera foto principala este dotata cu un senzor de 5 MP iar cea frontala are un senzor de 2 MP. Acumulatorul de 7200 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 10 ore in conditii de utilizare maxima.
         Aceasta sta bine si la capitulul conectivitate fiind dotata cu port USB, port miniHDMI, intrare card de memorie iesire casti si microfon. Cantareste doar 590 grame fiind usor de tinut in mana si purtat in bagaje oriunde vei calatori.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb si pretul foarte mic : Verifica reducere pret

                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)