Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU este rezultatul de succes al colaborarii celor doi giganti producatori de electrocasnice Hotpoint si Ariston iar cand specialisti din domeniu se unesc, rezultatul nu poate sa fie decat unul surprinzator de bun. Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu, arata foarte bine si din punct de vedere al designului, aceasta fiind o alegere inspirata atunci cand vine vorba de achizitie a unei masini de spalat.
        Materialele folosite in constructia acesteia sunt unele de foarte buna calitate, lucru vizibil si prin finisajele care pe alocuri sunt asemanatoare cu cele de pe masinile premium. Sistemul de inchidere cu hublou central pe balamale rezistent ofera accesul la interior rapid, intrarea fiind indeajuns de mare astfel incat sa cuprinda chiar si acele haine mai voluminoase.
        Un alt aspect care trebuie luat in seama atunci cand cauti o masina de spalat este si cel al dimensiunilor, Ariston-Hotpoint fiind o masina slim, compacta, este caracterizata de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 60.5 cm.
        Panoul central dotat cu display LCD ofera toate informatiile de interes cu privire la durata programelor, temperatura si functii aferente fiecarui program in parte. Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg ajutata de o viteza de centrifugare de 1200 rpm.
        Grila de programe include cam toate necesitatile de care poti avea din partea unei masini de spalat: program extra clatire, program pilote, baby care -  recomandat in cazul hainutelor de bebelus, program bumbac, lana, sintetice, colorate etc. Programul antialergic spala hainele la o temperatura ridicata astfel incat agentii patogeni cauzatori de alergii sa fie eliminati cu succes.
          Masina de spalat detine si certificatul de calitate Woolmark Platinium Care care atesta grija cu care spala rufele in special cele sensibile din lana sau matase. Masina de spalat detine si programe de spalat optimizate pentru lucruri de dimensiuni mai mari cum ar fi pilote sau lenjerii de pat. In cazul in care petele sunt unele dificil de scos, exista si un asa numit program Super Wash, dedicat petelor greu de scos la o spalare obisnuita.
        Este bine dotata si la capitolul functii si sisteme de siguranta:

sistem overflow - sistem senzorial care detecteaza nivelul spumei si al apei la interior
sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza accesul la interior si functiile butoanelor de comada
- programare intarziata
in modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau.
sistem avertizare acustica - functie sonora de avertizare

         Motorul Digital Motion foarte bine opimizat va functiona atat cat este necesar in functie de tipul de tesatura al rufelor fapt ceea ce va duce la o mai buna conservare a acestuia si o durata de viata mai indelungata a masinii de spalat. Acest lucru duce si la un consum energetic mai mic, lucru evident prin incadrarea masinii de spalat in clasa de eficienta A+++ (consum in program 0.8 Kwh/ consum mediu anual de apa 10862 litri).
            De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 53 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)