Aspirator cu sac Rowenta X-Trem Power RO5463 pret si specificatii tehnice

         Rowenta X-Trem Power RO5463 este un aspirator performant cu sac ce dezvolta o putere de aspirare foarte mare, perfect pentru a fi utilizat atat pentru uz casnic dar si in cadrul unei pensiuni. Dupa cum banuiam stiind ca cei de la Rowenta sunt tari pe partea de placi de par si uscatoare, acestia se descurca destul de bine si pe partea de aspiratoare. 
         Si cum orice locuinta trebuie dotata cu echipamente electrocasnice performante care sa ne usureze munca de zi cu zi, aspiratorul cu sac Rowenta X-Trem Power RO5463 se incadreaza perfect in acest tipar.
         Arata bine si ca design, si aici vorbim de materiale de calitate perfect imbinate si o culoare rosu aprins care va atrage toate privirile.
         Rowenta X-Trem Power RO5463 este un aspirator cu sac ce are o putere de aspirare de 750 W si un sac colector de 4 litri. Dispune si de filtru HEPA 12 astfel ca vei fi sigur ca murdaria odata captata va ramane mereu in interiorul acestuia. Cu ajutorul variatorului de putere vei putea ajusta puterea de aspirare a motorului in functie de suprafata de lucru. Desi este un aspirator puternic, nu vei avea probleme din pricina zgomotului, acesta fiind foarte silentios. 
         In pachet primesti destul de multe accesorii si perii pentru a fi eficient pe orice suprafata doresti sa o cureti.
         Cablul de alimentare are o lungime de 6.2 metri iar intreaga raza de actiune a aspiratorului este de aproximativ 8.6 metri. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount de 30%: Verifica pret redus


                             
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)