Televizor LED Blaupunkt BLA-49/148O pret si specificatii tehnice

         Televizorul LED Blaupunkt BLA-49/148O este o alegere inspirata daca iti doresti un dispozitiv tv de dimensiuni impresionante cu o diagonala ce masoara 123 cm, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie pe parte procesare imagine. Nu este un asa zis televizor Smart, nu beneficiaza de sistem de operare propriu si nici sistem de translatie din 2D in 3D ci mai degraba un televizor in adevaratul sens al cuvantului, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna.
         Arata bine si ca design, este subtire iar materialele de calitate folosite in constructia sa pun bazele unui produs ce merita pe deplin investitia. Ramele de dimensiuni mici fac ca ecranul sa para mult mai mare si mai prietenos din punct de vedere al imaginii.
         Ecranul de dimensiune 123 cm suporta rezolutii Full HD fiind capabil sa redea un numar de 1920 x 1080 pixeli. Contrastul dinamic este de 1000000:1, luminozitatea de 300 cd/m2 iar timpul de raspuns de 8 ms. Claritatea imaginilor te vor surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 176 de grade.
        Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
        Sistemul audio NICAM/A2 este format din doua boxe stereo de 8 W fiecare, suficient de puternice astfel incat sa creeze o atmosfera excelenta din punct de vedere auditiv.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, doua porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)