Sistem Desktop PC ASUS ROG G20BM-RO002S pret si specificatii tehnice

       Sistem Desktop PC ASUS ROG G20BM-RO002S putem sa spunem fara dar si poate ca este un adevarat monstru, o adevarata masina de gaming. Performantele pe care ASUS ROG G20BM-RO002S le are sunt extraordinare, acesta fiind un must buy pentru orice iubitor de jocuri online.
       Carcasa este realizata integral din plastic de buna calitate cu finisaje perfecte, fante de aerisire bine pozitionate ce asigura un air-flow eficient, iar la interior gasim o structura de rezistenta realizata din aluminiu. Rezultatul este unul extraordinar, astfel avem de-a face cu un desktop PC de marimea unui Xbox sau Playstation, acest lucru fiind posibil si din cauza faptului ca s-a renuntat la bateria care deobicei era gazduita de un laptop.
       Acest model ascunde la interior 0 placa de baza cu chipset AMD A58 ce gazduieste un procesor AMD Quad Core FX - 770K cu 4 nuclee fizice capabil sa atinga viteze de pana la 3.5 Ghz. 
        Placa de baza beneficiaza de o multitudine de iesiti si porturi pentru conexiune cu alte dispozitive si anume: 6 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, port HDMI, iesire RJ-45, 2 iesiri power jack, 1 x SPDIF, microfon etc. Placa video integrata este un Intel HD Graphics 4400.
     
  Unitatea de stocare este reprezentata de un SSD ultrarapid de 128 Gb care lucreaza in paralel cu un clasic HDD de 1 Tb, capabil sa buteze sistemul de operare in doar cateva secunde. La capitolul memorie acesta are instalat 8 Gb de RAM suficient astfel incat sa ruleze la capacitate maxima aplicatii si jocuri de ultima generatie in cele mai bune conditii tehnice.
        Racirea se face de sus in jos, aerul fiind aspirat prin partea de jos si ventilat prin partea de sus. Cei de la Asus au facut o treaba destul de buna cu acest sistem de racire acesta indicand valori normale in starea de idle de 42 de grade si de pana la 72 de grade in situatie de suprasarcina.
        In pachetul de livrare mai gasesti pe langa sistem, si o tastatura luminata si mouse din aceiasi serie ROG.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui desktop PC complet, special construit pentru pasionatii de gaming la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti achizitiona avand o reducere de pret destul de buna, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

       Intreaga serie ROG Desktop este disponibila aici

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)