Masina de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2 pret si specificatii tehnice

         Electrolux EWF1497CDW2 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Electrolux este un brand autohton ce se vinde bine chiar si pe plan extern asta datorita produselor electrocasnice de buna calitate ce ofera o fiabilitate de lunga durata. 
        Masina de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2 arata bine si la exterior avand un design modern ce iese in evidenta prin panoul de comanda cu display LCD ce va afisa principalele functii ale programelor de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare. Nu ocupa nici prea mult spatiu avand un aspect SLIM si este  usor integrabila datorita culorii alb mate ce se va potrivi perfect cu designul de interior al casei tale.
        Este foarte eficienta din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++ fiind una dintre cele mai economice.
        Are o capacitate mare de stocare rufe de pana la 9 Kg fiind ajutata de cele 1400 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil. Vei putea astfel mai multe haine intr-un singur ciclu de spalare dar si articole voluminoase care nu ar fi incaput intr-o masina de spalat de capacitate mai mica (coverturi, paltoane etc.)
        Programele de spalat destul de numeroase acopera o arie larga de necesitati printre care: program rapid (20 de minute), program matase, bumbac, lana, sintetice delicate etc. Ultrawash este un program special creat pentru a fi folosit in cazul rufelor cu murdarie consistenta mai greu de scos care actioneaza la o temperatura ridicata de 60 de grade.

Deasemenea in cazul rufelor usor murdare programul de reimprospatare cu aburi este alegerea ideala deoarece acesta actioneaza la o temperatura nu foarte ridicata cu un consum minim de energie si detergent.
        Iti vei putea planifica timpii de lucru in care masina de spalat se lucreze cu ajutorul functiei de Time Manager.
        Sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta: sistem de siguranta impotriva copiilor (blocheaza automat accesul la functiile panoului de comanda) si protectie impotriva inundatiei (opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa).
        Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                       
                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)