Laptop 2 in 1 Acer Aspire R7-372T-743X pret si specificatii tehnice

        Laptopul 2 in 1 Acer Aspire R7-372T-743X este o alegere inspirata daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil de dimensiuni mici, ideal pentru calatorii sau munca de la birou. Acer Aspire R7-372T-743X este un dispozitiv mobil bine structurat si la capitolul performante fiind dotat cu componente cu un consum redus de energie pentru o autonomie cat mai buna capabile sa ofere performante ridicate doar atunci cand este absolut necesar.
        Un alt avantaj al acestui model il reprezinta greutatea, acesta cantarind nu mai mult de 1.3 Kg fiind usor de transportat in geanta de lucru.
        Tastatura este silentioasa si cuprinde butoane de dimensiuni mari separate prin spatii suficiente de mari astfel incat sa furnizeze o precizie buna la tastat, perfect pentru a fi folosit pentru tehnoredactare sau in gaming. Sistemul de iluminare pentru taste va da posibilitatea de a folosi laptopul chiar si in conditii de luminozitate redusa pe timp de noapte. Touchpad-ul de dimensiuni mari este multi-response si raspunde bine la comenzi.
        Caracteristici bune are si display-ul IPS care este capabil sa redea imagini la rezolutii de WQHD cu 2560 x 1440 pixeli. Acesta dispune si de functie TouchScreen utila in cazul in care vei folosi display-ul ca tableta. Stratul din sticla Corning antireflexiva si usor de curatat reduce semnificativ reflexiile ecranului asigurand astfel un contrast imbunatatit si unghiuri de vizualizare foarte bune.
        La capitolul viteza de procesare, Acer Aspire R7-372T-743X este inzestrat cu un procesor i7 6500U tactat la o frecventa de 2.5 Ghz ce poate urca si la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. Intel Skylake este a şasea generaţie de procesoare Intel din familia Core ce promite un spor de performanţă de 15-20% în testele de CPU şi 40% pentru partea grafică. 
        Capacitatea memoriei RAM este de 8 Gb DDR3 fiind disponibil doar un singur slot de pozitionare suficient pentru a asigura performante indeajuns de bune pentru toate scenariile comune ce include aplicatii solicitante hardware.
        Interesant este si faptul ca clasica unitate de stocare a fost inlocuita cu un SSD ultrarapid de 256 Gb, capabil sa porneasca sistemul de operare in doar cateva secunde. Deasemenea laptopul dispune si de sistem de operare inclus versiunea Windows 10 pe 64 de biti.
        Placa video desi una integrata va face fata cu brio aplicatiilor care necesita un share de memorie video la valori obisnuite. Nu este un laptop gaming dar suficient de bun astfel incat sa rulezi si jocuri nu foarte solicitante din punct de vedere al cantitatii de informatie grafica.
        La capitolul conexiuni acesta dispune de un port USB 3.0 Power-Share, o iesire USB-C si cititor cardSD.
        Acumulatorul de tip Li-Pollimer cu 4 celule asigura o autonomie intregului sistem de pana la 8 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop ultraportabil performant, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

       Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici


                   
         

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)