Banda alergare Kettler Axos Sprinter pret si specificatii tehnice

         Produsele Kettler sunt special concepute pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, fapt pentru care majoritatea sunt folosite si de sportivii de performanta in antrenamentele zilnice. Banda alergare Kettler Axos Sprinter este o alegere inspirata daca iti doresti sa iti menii o conditie fizica de invidiat si sa practici sportul favorit si atunci cand vremea de afara nu o permite, departe de aglomeratia si agitatia din marile sali de fitness.
         Banda alergare Kettler Axos Sprinter este dotata cu un motor de 2.6 CP capabil sa dezvolte o viteza de pana la 16 Km/h care poate fi ajustata in mai multe trepte inferioare.
         In partea centrala este dotata si cu computer de bord care monitorizeaza urmatoarele valori: puls, viteza, timp, distanta, calorii si inclinatie. Manerele de sustinere sunt prevazute cu senzori de puls care monitorizeaza bataile inimii in timpul antrenamentului. Suprafata de lucru are dimensiunea de 132 x 46 cm. 
         Deasemenea in functie de conditia fizica poti selecta un nivel de dificultate mai ridicat sau mai usor actionand inclinarea motorizata cu un grad de dificultate de la 1 la 10. Fie ca vei alege pur si simplu sa mergi sau sa alergi, cu butoanele directe pentru viteza si inclinare vei avea in orice moment totul sub control.
         Banda de alergat electrica Kettler Axos Sprinter este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus



                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)