Lg G5 pret si specificatii tehnice

       Lg un producator destul de cunoscut in ultima vreme pe piata de smartphone-uri din Romania a lansat saptamana aceasta la Barcelona noul terminal de generatia a 5-a Lg G5.
       Modelul creat de catre coreeni a luat prin surprindere publicul cu noul design modular, unic si inovator fiind un pas inainte in dorinta de a aduce tot ce este mai nou publicului iubitor de tehnologie. 
       Noul design inovator al smartphone-ului Lg G5 permite atasarea unor accesorii special concepute pentru acesta printre care Lg Cam Plus, Lg Hi-Fi Plus - sistem audio de mare fidelitate, Lg 360 VR - ochelari realitate virtuala, Lg Rolling Bot - robot de monitorizare activitati casa, Lg Smart Controller - sistem inteligent de control drone, Lg Tone Platinum - casti audio cu o calitate premium.
       Toate aceste accesorii pot fi controlate prin telefon cu ajutorul unei aplicatii de tip manager - Lg Friends Manager.
       Display-ul IPS este unul destul de generos, masoara in diagonala 5.3 inchi si suporta o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.
       La capitolul performante tehnice acesta este dotat cu un procesor de tip Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core, 4 Gb de memorie RAM, are un spatiu de stocare disponibil de 32 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD.
       Camera foto principala este un model Dual Camera cu doi senzori de imagine: unul de 16 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 70 de gradesi altul de 8 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 135 de grade. Camera foto de pe fata are in dotare un senzor de 8 MP. 
       Acumulatorul de capacitate 3000 mAh beneficiaza de functie incarcare rapida - Quick Charge 3.0, reusind sa fie incarcat complet in aproximativ 30 de minute.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv premium, cu specificatii de prima mana, disponibil in exclusivitate in Romania la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Pentru moment acesta este disponibil doar in varianta precomanda fiind disponibil momentan pe stoc doar in oferta celor de la Quickmobile: Vezi pret actualizat


                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)