Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++ pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++ reprezinta o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie, totul la un pret accesibil. Daca pana acum cei de la Heinner s-au concentrat sa produca doar masini ieftine cu dotari minime, noul model Heinner HWM-M7012HA+++ reprezinta o evolutie in ceea ce priveste publicul tinta, o masina de spalat aratoasa, bine dotata si sub aspect tehnic.
        Materialele folosite in constructia acesteia sunt unele de foarte buna calitate, lucru vizibil si prin finisajele care pe alocuri sunt asemanatoare cu cele de pe masinile premium. Sistemul de inchidere cu hublou central pe balamale rezistent ofera accesul la interior rapid, intrarea fiind indeajuns de mare astfel incat sa cuprinda chiar si acele haine mai voluminoase.
        Un alt aspect care trebuie luat in seama atunci cand cauti o masina de spalat este si cel al dimensiunilor, Heinner fiind o masina slim, compacta, este caracterizata de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 49.5 cm.
        Panoul central dotat cu display LCD ofera toate informatiile de interes cu privire la durata programelor, temperatura si functii aferente fiecarui program in parte. Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 7 Kg ajutata de o viteza de centrifugare de 1200 rpm.
        Programele de spalat destul de numeroase acopera cam toate necesitatile de care poti avea din partea unei masini de spalat: program extra clatire - executa cicluri suplimentare de clatire pentru o curatare desavarsita, baby care - recomandat in cazul hainutelor de bebelus, acesta eliminand particulele fine de detergent din tesatura, program bumbac, lana, sintetice, colorate, program sport etc.
         Tehnologia Storm Wash asigura o performanta crescuta in curatare asta datorita designului special al cuvei care dimensioneaza volumul debitului de apa. Acest lucru generaza si un consum energetic mult mai mic, fapt entru care masina de spalat Heinner este incadrata in clasa de eficienta A+++.
         In modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau.
          Este bine dotata si la capitolul functii si sisteme de siguranta:

- sistem detectare spuma - sistem senzorial care detecteaza consistenta spumei la interior optimizand din mers functionarea masinii de spalat
- sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza accesul la interior si functiile butoanelor de comada
- sistem electronic de control balans - distribuie uniform rufele in interiorul tamburului diminuand astfel vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii
- sistem avertizare acustica - functie sonora de avertizare

         Per total, Heinner este o masina de spalat silentioasa avand un nivel zgomot la spalare de 59 dB si 76 dB la centrifugare. Consumul estimat de apa anual este undeva la valoarea de 10.000 litri apa.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)