Laptop ASUS X550JX-XX130T pret si specificatii tehnice

       ASUS X550JX-XX130T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop care sa nu faca compromisuri din punct de vedere al dotarii cu componente de calitate totul la un pret rezonabil. Pentru un utilizator obisnuit, cele mai solicitante aplicatii vor fi jocurile, fara discutie. Un joc modern pune la treaba intreg notebook-ul si il simti cum se incalzeste in timpul rularii, semn ca lucreaza la capacitate aproape maxima! 
      ASUS X550JX-XX130T indeplineste toate aceste aspecte enumerate mai sus fapt pentru care il recomand atat pasionatilor de gaming dar si pentru cei care vor sa il foloseasca in chestiuni mai soft cum ar fi programare sau grafica.
      Arata bine si ca design suprafata metalica atat la exterior fiind dovada certa ca au fost folosite in constructie materiale de cea mai buna calitate. Cu un design elegant avand un finisaj in cercuri concentrice, acesta adauga o nota de rafinament si eleganta care va fi remarcat imediat de catre cei din jur. Profilul sau este cu 5% mai subtire decat seria anterioara, gazduind un touchpad mare cu control intuitiv multi-touch si o tastatura eleganta, silentioasa si precisa in executia operatiunilor.
      Ecranul de tip LED are o diagonala de 15.6 inchi si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Sistemul de iluminare LED backlight va furniza imagini de calitate cu o luminozitate foarte buna astfel incat sa ai parte de cea mai buna experienta vizuala pe un astfel de dispozitiv. Caracteristica Anti-Glare va actiona sub aspectul fenomenului de lucire al ecranului atunci cand te vei afla intr-o camera luminoasa sau razele soarelui bat direct in ecran.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu 4 nuclee de generatie i7 Intel 4720HQ tactat la frecventa de 2.6 Ghz realizat pe o arhitectura Haswell. La aceasta se alatura memoria de 4 Gb, spatiul de stocare reprezentat de HDD-ul de 1 Tb dar si placa video dedicata de la Nvidia.
       Exceleaza si la capitolul performante video prin prezenta placii video dedicate Nvidia GeForce GTX 950M cu tehnologie Nvidia Optimus. Aceasta are rolul de a activa plca video doar atunci cand este strict necesar pentru a conserva astfel resursele de energie din baterie. Important de precizat este si faptul ca acesta vine cu Windows 10 preinstalat.
        Acumulatorul de capacitate 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie de lucru de 4-5 ore in conditii de utilizare medie, folosire in aplicatii office sau navigare internet. In gaming resursele bateriei scad considerabil spre 2 ore maxim.
        Pe partea de conexiuni vine dotat 2 porturi iesire USB 3.0, o iesite USB 2.0, iesire digitala HDMI si analogica VGA, suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0, date internet prin LAN si Wi-Fi. Langa iesirea de Jack exista si un suport cititor card, iar in partea de sus a ecranului este prezenta si o camera Web cu suport pentru microfon incorporat foarte utila in sesiunile de gaming sau in conversatiile cu prietenii de pe Skype.

Recomandare:

        Laptopul ASUS X550JX-XX130T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)