Laptop Acer Aspire V5-591G-73UT pret si specificatii tehnice

        Marii producatori de laptop-uri pun in dezbatere din ce in ce mai des problema consumului energetic. Daca pana acum se miza doar pe performanta se pare ca si clientul a incaput sa devina mult mai selectiv si sa inteleaga importanta acestui aspect. 
        Laptopul Acer Aspire V5-591G-73UT este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv mobil performant, foarte bine optimizat si pe parte de consum cu componente hardware optimizate pentru un consum minim care sa ofere randamentul asteptat de oricare utilizator. In acest sens s-a optat pe o arhitectura Skylake, noua in domeniu care promite aceleasi performante dar cu un consum energetic mai mic cu pana la 25 %. Daca esti in cautarea unui dispozitiv performant, optimizat din punct de vedere al consumului care sa iti ofere o autonomie mare, acesta este un model de luat in seama. Astfel bateria de 6 celule iti ofera o autonomie de pana la 7-8 ore in c0nditii de utilizare medie.
        Pe parte de design nu s-au schimbat prea multe de la o generatie la alta ramannad aceleasi componente materiale de calitate demne de orice dispozitiv din aria premium.
         Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
        Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu patru nuclee fizice Intel Core i7 tactat la o frecventa de 2.6 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 8 Gb DDR4 iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 1 Tb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. S-a optat si pentru folosirea unui SSD de 8 Gb pe care probabil sa fie utilizat la instalarea sistemului de operare pentru o bootare intr-un timp cat mai scurt. Acesta poate fi imbunatatit si la capitolul memorie fizica mai fiind disponibil inca un slot liber. 
        Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 950M cu un share de memorie video de 4 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Tehnologia Nvidia CUDA face ca aceasta sa fie activa doar atunci cand este strict necesar, restul aplicatiilor fiind rulare folosind placa video integrata. Astfel consumul energetic nu va fi influentat semnificativ de prezenta unei placi dedicate, ea intrand in functiune doar atunci cand este absolut necesar.
        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
        Cantareste aproximativ 2.4 Kg, fiind astfel un dispozitiv nu foarte greu, usor de transportat in rucsacul pentru munca.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

      Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

       Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)