Ochelari realitate virtuala FreeFly VR cu telecomanda wireless pret si specificatii tehnice

         Nu te poti considera gammer adevarat daca nu iti cumperi si un astfel de gadget, un pic mai ieftin fata de Gear VR de la Samsung dar la fel de bun. Ochelarii realitate virtuala devin din ce in ce mai la moda printre pasionatii de jocuri mobile oferind un plus de calitate vizuala si o experienta unica in ceea ce priveste modul de implicare afectiva in lumea jocurilor online. Practic intreaga lumea devine a ta, posibilitatile de miscare si de interactiune cu noua lume fiind multiple.
        Au un design inovativ care se pliaza perfect pe zona fetei ai aunt foarte confortabili. Sunt usori si sunt dotati cu o multitudine de senzori si functii printre care: Senzor accelerometru, giroscop, proximitate buton de control volum si focalizare manuala. Ofera un unghi de vizualizare destul de bun pentru un astfel de dispozitiv de pana la 120 de grade.
        Ochelarii FreeFly VR sunt astfel construiti astfel incat sa iti urmareasca miscarile capului tau pana la 360 de grade. Odata ce i-ai pus la ochi, o noua lume sau o noua aventura este pe cale de a incepe sau de a fi descoperita.
        Ochelarii FreeFly VR sunt compatibili cu majoritatea telefoanelor disponibile pe piata atat cu sistem de operare Andoid, Windows sau Ios. Pe langa ochelari in pachet mai gasesti si o telecomanda prin bluetooth care poate indeplini functia de navigare pe telefon daca este tinut in pozitie verticala si functia de joystick in cazul jocurilor.

Recomandare:

       Daca ai de gand sa investesti ceva bani intr-un astfel de dispozitiv iti recomand ochelari realitate virtuala FreeFly VR, un dispozitiv complet care iti va imprima niste senzatii extraordinare, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

      Mai multe detalii tehnice, si imagini poti vedea si pe pagina producatorului aici


                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)