Sistem Desktop PC Gaming Asus ROG GR6-R007R pret si specificatii tehnice

       Asus ROG GR6-R007R este un Desktop PC special construit pentru a oferi performante net superioare pasionatilor de gaming totul la un pret foarte bun. Cei de la Asus incearca ceva nou cu noua serie de desktop-uri mobile din seria ROG - Republic of Gamers si care au fost adaptate la platformele mobile utilizate deobicei pe laptopuri din aceiasi serie pentru a oferi un plus de mobilitate si usurinta manevrare. Rezultatul este unul extraordinar, astfel avem de-a face cu un desktop PC de marimea unui Xbox sau Playstation, acest lucru fiind posibil si din cauza faptului ca s-a renuntat la bateria care deobicei era gazduita de un laptop.
        Procesorul de la interior este unul de cea mai buna calitate si include un model cu doua nuclee i5 5200U tactat la frecventa de 2.2 Ghz ce poate urca pana la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost. Acesta este familiarizat cu functii ca HyperTreading - ce implica paralelizarea si impartirea task-urilor in procese simultane care sunt executate in acelasi timp cu o latenta apropiata ca valoare.
        Sistemul de virtualizare de pe procesor permite acestuia sa actioneze asemenea unor mai multe calculatoare conectate simultan pentru rapiditate in procesare. Cu aceasta tehnologie poti partitiona ca un singur calculator sa se comporte ca fiind mai multe calculatoare independente conectate capabile sa ruleze mai multe operatii de sistem in acelasi timp.
        Placa de baza beneficiaza de o multitudine de iesiti si porturi pentru conexiune cu alte dispozitive si anume: 2 porturi USB 2.0, 4 porturi USB 3.0, port HDMI, iesire RJ-45, 3 iesiri audio jack, 1 x SPDIF, microfon etc. Placa video integrata este un Intel HD Graphics 4400.
        Unitatea de stocare este reprezentata de un SSD ultrarapid de 128 Gb capabil sa buteze sistemul de operare in doar cateva secunde. La capitolul memorie acesta are instalat 8 Gb de RAM suficient astfel incat sa ruleze la capacitate maxima aplicatii si jocuri de ultima generatie in cele mai bune conditii tehnice.
         Placa video dedicata nVidia GeForce GTX 960M foloseste o memorie de 2 Gb de tip GDDR5 foarte buna atunci cand vine vorba de capacitate lucru in editare grafica sau gaming. Este capabila sa faca fata unei rezolutii de pana la 1080p suficient de buna pentru a face fata cerintelor actuale pentru categorii de jocuri lansate pana acum pe piata. Sistemul Adapt Cuda este foarte eficient in ceea ce priveste optimizarea resurselor energetice activand plca video doar atunci cand este strict necesar, restul operatiilor executandu-se cu ajutorul placii video integrate.
         Racirea se face de sus in jos, aerul fiind aspirat prin partea de jos si ventilat prin partea de sus. Cei de la Asus au facut o treaba destul de buna cu acest sistem de racire acesta indicand valori normale in starea de idle de 36 de grade si de pana la 60 de grade in situatie de suprasarcina.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui desktop PC complet, special construit pentru pasionatii de gaming la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti achizitiona avand o reducere de pret destul de buna, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

       Intreaga serie ROG Desktop este disponibila aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)