Cuptor incorporabil Bosch HBN539S5 pret si specificatii tehnice

        Nu mai este nicio indoiala ca germanii de la Bosh sunt absolut geniali atunci cand vine vorba de electrocasnice, produsele electrocasnice pentru bucatarie fiind adevarate opere de arta, totul la preturi destul de bune. In cazul in care doresti sa achizitionezi un cuptor incorporabil Bosch HBN539S5 ar fi o alegere inspirata, acesta beneficiind de cele mai noi tehnologii si arata si foarte bine ca design.
        Acesta va inlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz, lucru pe care il vei sesiza imediat chiar de la prima utilizare. 
        Panoul central de comanda este dotat cu un superb display de dimensiuni generoase care va indica informatii pretioase legate de intreg procesul de gatire ce fac referire la:
cele 8 functii independente de gatit, functie timmer care indica timpul ramas pana cand mancarea este gata si temperatura de la interior. Sistemul de actionare functii si comenzi este format din doua butoane de tip Push Up, foarte usor de utilizat dar si intuitive.
        Functiile de gatit disponibile pentru acest cuptor care le poti selecta din meniul programabil, 8 la numar, sunt urmatoarele: incalzire rapida, iluminare interioara, functie decongelare, grill cu suprafata mare/mica, incalzire inferioara si superioara etc. Temperatura de lucru este reglabila si poate varia intre 50 si 270 de grade in functie de programul de lucru ales.
        Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 beneficiaza si de sistemul inovator convectie aer 3D care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte in interiorul cuptorului eficienta. Acest lucru duce la o ncalzire mult mai rapida, economisind atat timp cat si energie.
        Sistemul cu usa rece va face posibila manevrarea mult mai usoara si accesul la interior mult mai facil, fara a mai exista posibilitatea de acceidentare. In plus acesta detine si functia de blocare acces copii, functie care anuleaza comenzile butoanelor de pe panoul de comanda dar si accesul la interior.
        Un alt element de interes care ar trebui sa il iei in seama este si clasa energetica din care acesta face parte, si anume A++ lucru care ne duce cu gandul ca avem de-a face cu un dispozitiv electricasnic destul de economic pentru un volum de 67 de litri, cu un consum de 0.79 kW/h.
        La fel de importante sunt si dimensiunile acestuia, el putand fi usor de integrat in spatiul bucatariei tale fiind caracterizat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 54.9 cm. Intretinerea cuptorului nu este o problema, acesta detine tehnologia de autocuratare catalitica integrata. cavitatea emailata se intretine foarte usor iar suporturile pentru tavi sunt detasabile.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


Cuptor incorporabil Bosch HBN539S5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla neagra 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)