Ondulator BaByliss Curl Secret C1100E: bucle voluminoase perfecte

        Ondulatorul BaByliss Curl Secret C1100E a fost scaparea mea din cotidian, reusind sa aduca acele schimbari de care aveam mare nevoie. De mult planuiam o schimbare iar acest lucru a fost posibil cu noul ondulator de la BaByliss, un accesoriu ideal pentru bucle in volum si consistente.
        Sistemul automat de prindere a suvitei de par actioneaza rapid si nu incurca parul asa cum o facea alte dispozitive mai ieftine. Deasemenea nu trebuie sa insisti de mai multe ori pentru aceiasi suvita, totul fiind foarte rapid si eficient de la prima utilizare. 
        Acest aparat profesional este usor de folosit si nu degradeaza in timp textura parului eliminand efectul  neplacut de “electrizare” datorita tehnologiei ionice. 
        Panoul de comanda situat la baza manerului de sustinere este dotat cu selector de temperatura in 3 trepte de temperatura intre 210 - 230 grade Celsius, un display LED pentru afisarea temperaturii in timp real dar si 3 setari de timp (8 sec - 10 sec - 12 sec) pentru crearea diverselor tipuri de bucle.
        Babyliss Pro Curl Secret dispune de mod stand-by dupa 20 de minute, oprire automata dupa 60 de minute pentru a preveni incidentele nedorite. Cablu este rotativ cu o lungime de 2.70 m.

Recomandare: 

       Ondulatorul minune BaByliss Curl Secret C1100E este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos: Verifica oferta pret

        Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

       
                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)