Laptop ASUS UX501VW-FJ003T pret si specificatii tehnice

      ASUS UX501VW-FJ003T este un laptop premium din seria ZenBook ce merita toata atentia in special prin faptul ca este primul model disponibil la un pret accesibil care vine cu un display 4K si finisaje de aluminiu de inalta clasa.
      Culoarea gri metalizat cu tenta metal lichid si margini rotunjite sunt o placere pentru a urmarite de orice utilizator sugerand ideea lucrului bine facut. Desi s-a folosit metal din plin acesta cantareste relativ putin si anume aproximativ 2.27 Kg. Este mai subtire dar mai greu fata de un Macbok Air 15.
       Desi inca nu e de gasit continut 4K disponibil pe internet pentru a folosi display-ul la adevarata lui valoare acesta reprezinta o investitie de viitor care in scurt timp se va concretiza prin prezenta tot mai des a clipurilor de tip 4K. Display-ul UHD (3840 x 2160) va reda imagini la cea mai buna calitate posibila indiferent de tipul de continut. Acesta vine si cu suport touch screen responsive din toate unghiurile asemenea unei tablete performante.
       Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
       Sistemul audio cu Bang & Olufsen ICEpower este capabil sa ofere un sunet surround de cea mai buna calitate datorita celor 4 difuzoare instalate onbord. Pentru a te bucura de un bass profund, beneficiezi si de subwoofer-ul extern SonicMaster inclus in pachet.
         Puterea de executie este data de procesorul cu 4 nuclee Intel Core i7 6700HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Haswell. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.6 Ghz. Memoria RAM de 12 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi aplicatii aparute pe piata. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga acestuia inca o placuta de memorie de 8 Gb in locul celei de 4 Gb.
       Impresionant este si faptul ca acesta inlocuieste clasicul HDD cu un SSD ultrarapid de 256 Gb capabil sa buteze sistemul de operare in doar cateva secunde, aproape ireal de rapid. 
       Exceleaza si la capitolul performante video prin prezenta placii video dedicate Nvidia GeForce GTX 960M cu tehnologie Nvidia Cuda. Aceasta are rolul de a activa plca video doar atunci cand este strict necesar pentru a conserva astfel resursele de energie din baterie. Important de precizat este si faptul ca acesta vine cu Windows 10 preinstalat. Astfel vei avea ocazia sa experimentezi jocuri de rezolutie superioara la 1080p setate la detalii maxime fara a avea probleme de ordin tehnic.
       Acumulatorul de capacitate 6 celule ii va oferi acestuia o autonomie de lucru de 6-7 ore in conditii de utilizare medie, folosire in aplicatii office sau navigare internet. In gaming resursele bateriei scad considerabil spre 4 ore maxim.
       Pe partea de conexiuni vine dotat 3 porturi iesire USB 3.0, iesire digitala HDMI si analogica VGA, suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0, date internet prin LAN si Wi-Fi. Langa iesirea de Jack exista si un suport cititor card, iar in partea de sus a ecranului este prezenta si o camera Web cu suport pentru microfon incorporat foarte utila in sesiunile de gaming sau in conversatiile cu prietenii de pe Skype.

Recomandare:

        Laptopul ASUS X550JX-XX130T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming, un sistem portabil care dupa parerea mea este cel mai bun de pe piata la ora actuala: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)