Storcator de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1895/80 pret si specificatii tehnice

        Storcatorul de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1895/80 este un dispozitiv performant din toate punctele de vedere, complet echipat astfel incat sa faca fata cu brio atat in cazul fructelor cat si legumelorAcesta are o putere de 200 W, un bol de capacitate 1 litru recipient suc si o viteza variabila in doua trepte. Pulpa va fi depozitata intr-un alt compartiment de capacitate 1 litru.
        Vei simti diferenta de calitate al acestui produs inca de la prima utilizare fiind un ajutor perfect pentru orice gospodina la bucatarie. Acesta este pregatit sa iti ofere satisfactia lucrului bine facut de fiecare data.
       Cantareste aproximativ 1 Kg si detine un sistem de anti-alunecare ce-l stabilizeaza in timp ce il folosesti pentru a ramane mereu pe pozitie. Arata foarte bine si ca design fiind construit in mare parte dintr-un plastic rezistent, cu imbinari de calitate care vor asigura o perioada indelungata de folosire a acestuia.

      Sistemul de stoarcere performat va permite obtinerea cu pana la 35% mai mult suc fata de alte dispozitive mai rudimentare si ieftine cu multe vitamine si antioxidanti. Tehnologia MicroMasticating face posibila extragerea cu pana la 30% mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi oxidanti in comparatie cu un alt storcator de fructe.
      Sucul este apoi separat de restul pulpei si apoi trecut printr-un asa numit filtru pentru suc pentru a reda limpezimea unui suc aproape ca cel ambalat.
      Sistemul anti-picurare va elimina posibilitatea acumularii de suc in orificiul pentru dozare in pahar evitandu-se astfel atat patarea fetei de masa dar si pierderea unei cantitati de suc ineficient.
      Dupa fiecare utilizare este recomandat sa il curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi usor sters cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa ce ar putea intra la angrenaje. Nu este nici foarte zgomotos cu un nivel zgomot de aproximativ 70 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)