HTC A9 la reducere eMag

       HTC A9, cel mai nou telefon cu android lansat la sfarsit de an 2015 beneficiaza zilele acestea de prima reducere consistenta de pret de la lansare. Cu un design imbunatatit si caracteristici software demne de arhitectura noua, HTC A9 este unul dintre cele mai reusite terminale lansate in ultima vreme pe piata disponibil la un pret accesibil, nu exagerat de scump.
        Acesta vine dotat cu un ecran Full HD de 5 inchi protejat prin geam Gorilla Glass 4. 
       Camera foto principala are un senzor de 13 MP si stabilizare optica a imaginii QIS. Microprocesorul integrat reduce blur-ul din poze in cazul pozelor miscate pentru o calitate exceptionala. Iubitorii de selfie-uri vor pur si simplu fascinati de camera frontala care poate surprinde cu pana la 300% mai multa lumina la o rezolutie de 4 MP.
       Surprinzator este si modul cum acesta se prezinta din punct de vedere a sunetului, HTC A9 furnizand un sunet de inalta calitate pe 24 de biti. Amplificatorul de mare putere incorporat este cheia acestui succes alaturi de sistemele de sintetizare cu Dolby Audio Surround si DAC.
        La capitolul performante tehnice acesta vine alocat cu un spatiu de memorie de 16 Gb, o memorie RAM de 2 Gb/ 3 Gb in functie de model si un procesor Qualcomm Snapdragon 617 Octa-Core tactat la frecventa 1.5-1.2 Ghz. 
        Procesorul este optimizat sa functioneze si diferential, spre exemplu atunci cand nu folosesti o aplicatie ce necesita performante superioare va intra in functiune partitionarea de 1.2 Ghz pentru un consum energetic mai mic.
        Acceleratorul grafic Adreno 405 va fi cel raspunzator de performantele video in ceea ce priveste rularea jocurilor de ultima generatie la capacitate maxima.
       Interesant e si faptul ca acesta are capacitate de incarcare rapida  prin modul Quick Charge 2.0, acumulatorul de 2150 mAh reusind sa fie incarcat 100% in mai putin de o ora.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant din clasa High End, arata foarte bine la exterior si este disponibil la un pret farte bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus



 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)